Cafte, mam problem s LCD ktory je pripojeny na grafiku ATI9600pro cez DVI. Ked pustim PC, tak sa monitor nezobudi zo sleepu a musim ho vypnut zapnut, aby nabehol. Ked to bolo cez analog tak to ficalo v pohode.
Mal niekto podobny problem ?
Printable View
Cafte, mam problem s LCD ktory je pripojeny na grafiku ATI9600pro cez DVI. Ked pustim PC, tak sa monitor nezobudi zo sleepu a musim ho vypnut zapnut, aby nabehol. Ked to bolo cez analog tak to ficalo v pohode.
Mal niekto podobny problem ?
Kámoš má stejný problém...taky má Phillips a R9600Pro (Gigabyte). Jemu to ale dělá i na analogu. Reklamoval to, ale v prodejně to testli a běželo to bez problémů...takže asi nekompatibilita s R9600Pro.
ATi doporučuje u DVI připojení vypnout v BIOSe volbu Pnp aware OS.
Vcera som to preinstaloval na najnovsie omegy a pohral som sa v nastaveniach a zacalo to chodit, ale ze by som vedel povedat ze preco, tak to nie. :lol:
Tak to by mě zajímalo...jak mohly mít ty Omegy vliv na start monitoru kdy ještě ovladače nejsou zavedeny ???Citace:
Původně odeslal p2p
No ved to tiez nechapem, ale este som sa hral v nastavenia a nieco som robil ako ze primarny displey alebo co to bolo a zrazu to chodi v pohode, ako keby si zafixoval niekde ze primary je DVI a nie analog. ???