Potrebujem poradit niaku, ktora ma SATA, diery okolo socketu, ide dobre taktit a je stabilna.
Cenu vam nepoviem, bo to chcem kuit v bazari a vobec neviem kolko by kto pytal za ktoru :oops:
Dakujem.
Printable View
Potrebujem poradit niaku, ktora ma SATA, diery okolo socketu, ide dobre taktit a je stabilna.
Cenu vam nepoviem, bo to chcem kuit v bazari a vobec neviem kolko by kto pytal za ktoru :oops:
Dakujem.
kdyz uz pises o tom bazaru, tak ten nas zatim ( dle nasich pravidel bazaru ) opomijej. protoze tam NEMAS opravneni JAKKOLIV prispivat. to jen abyz opet neslapl vedle. vic uz offtopic z me strany nebude.
Vsechny vyse zminene parametry, mozna az na "jde dobre taktovat" (asi jde, nezkousel jsem extreme, ale jsou tady i lepsi) splnuje Asus A7N8X-E Deluxe. Osobne bych si pred rokem vzal radsi Abit nF7-S 2.0, ale ta nemela diry okolo socketu :(.
Co EpoXky?
Citace:
Původně odeslal WereWiking
Abit NF7-S rev.2
toto je nejlepsi deska pro XP-M
DFI NFII Infinity, to je nejlepší deska pro axp :)
Jinak Abit NF7/-S rev2. Epoxům osobně nevěřím...odcházejí kondíky.
Pak můžu doporučit desk Albatron KX18D Pro II nebo DS Pro / II. Výborná výbava (fw, sata, soundstorm u D ProII, dual bios, voice genie, cpu 1,1-1,9V, mem 2,7-3V, chipset 1,6-1,9V atd), cenou se nová vejde pod 2000. Jediná věc je, že nemá díry a moc místa kolem socketu. Stabilně jsem se dostal na 444MHz FSB. :)
o te DFI jsem jenom slyselCitace:
Původně odeslal Anduril
Abita jsem mel doma a pro me zustal numero uno :D
Takze ABIT NF7-S 2.0 ???
Mohol by byt aj ABIT NF7-S2G???
NF7-S2/G je velmi špatná deska pro overclocking. Neumožňuje změnu násobiče. Nevím co vedlo abit k téhle desce. Tuhle určitě nebrat. Klasický Abit NF7/-S rev. 2.0 je to pravé ;)Citace:
Původně odeslal LoPiO
Hej a tusim tam ide aj napatie pridavat len v %, atd...Tento bios ma aj KW7(kt880) a kV7-V(nova revizia kt600).Sam som kupoval nf2ku a predvac ma usilovne presviedcal ze ta S2 je len nova "vylepsena verzia" namiesto nf7.Nastastie ma napadlo pozret manual a ked som videl tie screny biosu tak som mu vysvetlil tie vylepsenia.Potom som kupil tu na fore nf7 v2 a max spokojnost, oc king pre axp.Citace:
Původně odeslal Anduril
Citace:
Původně odeslal Marek
mozem len suhlasit ;D
opis si presne tohle
Abit NF7-S rev.2
a nic jinyho nechtej!!!
no nevim všechny rekordy sou spáchaný hlavně na DFI Infiniti a lanpárty B to sou ty pravý :wink:
ja doporucuju, co si myslim, ze je superCitace:
Původně odeslal -martin-
tak mu napis presne, co si ma koupit za typ
s DFI na NF2 nemam zkusenosti
To by ste mohli :) Kupim to v bazari na slovensku ak zozeniem vobec :roll:
A kedze tu do bazaru nebudem moct postovat ete tri mesiace <:( tak to vyera na kupu novej :( a to zase tolko penazi.
no tak tyhle se už nový asi sehnat nedaj... linky
NFII Ultra Infinity
http://www.dfi.cz/products_detail.ph...&tabulka=hw0mb
LanParty NFII Ultra B
http://www.dfi.cz/products_detail.ph...&tabulka=hw0mb
u těhlech desek se dá valit na vysokým fsb a celkově to sou dost vybavený desky, sou prostě best....
nF2 Infinity ma kamos (druhy kus, na prvom nieco odpalil ci co) a s obomi kuskami sa nedostal s FSB cez 250. Myslim ze pre K7 (xp-m) je to dostacujuce, ale clovek nikdy nevie ;)
Chcem sa spytat 2000CZK s postou je dobra cena za pouzitu DFI NFII Lanparty B ?
Pokud ma jeste nejakou zaruku, tak bych docela rekl, ze jo.Citace:
Původně odeslal LoPiO
2000 je asi tak cena za novou dobre vybavenou nForce2 U400 desku.
A ak nema zaruku, tak kolko mam dat najviac ???
1.200,-Citace:
Původně odeslal LoPiO
Jen pro upresneni - NF7 ma diry kolem socketu :wink:Citace:
Původně odeslal WereWiking
tu co on psal tak nema!Citace:
Původně odeslal Fazer
http://www.ixbt.com/mainboard/images...f7-s-board.jpg
tady je dukaz misto slibu :wink:
Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
aha len mensi problemik je v tom ze toto NIE JE rev 2.0 ale 1.2 !
vsetky dosky rady NF7 revizie 2.0 uz maju diery okolo socketu
:roll: :wink: :!:
rofl pokud je to celý balení to znamená- UV IDE kabely, popruhy na nošení bedny, frontX, přídavný firewire,sata kabely atd, atd.. tak je cena 2000CZK naprosto odpovídající cena já sem to za ní dával před 2 měsícema... takhle vybavenou desku neseženeš....Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
myslel jsem desku bez prislusenstviCitace:
Původně odeslal -martin-