sem to dneska nainstaloval a nevypada to spatne ;D
Printable View
sem to dneska nainstaloval a nevypada to spatne ;D
mne se tam strasne libi ten panel, ale jako celek sem to nainstalovany nemel
nejaky pekny feature nebo neco opravdu zajimavyho trebas oproti gnome?
no je tam menu s programama na pravy tlacitko na plose (jake ve fluxboxu, bez toho nemuzu zit a nevim jestli se neco takyho da udelat i v gnome)
a jinak to vypada uplne jinak
a de tam dat animovany pozadi ;D teda neze by u me fachalo to 3D (prece jenom R8500 toho pri 1600x1200 uz moc nevyrenderuje :roll: ) ale vypada to dobre (mozna si udelam naky fikany ;D )
e17 jsem zkousel a zase zavrhnul - jo, je to docela pekny, promakany, ale malo ficur a je z toho citit porad starej dobrej Enlightenment. Pro praci je to ale nepouzitelne, ty animace a vsechno okolo dost zdrzuje.
hmm pekny, ale proc mi to pripomina i funkcne Xfce, jen s kulatou grafikou a asi to nestoji na GTK, mno mozna to zkusim ;)
lamerskej dotaz ... koukam ze e17 nema deb balicky :( ... chjo nevi nekdo o nejakem repository s e17, vsude je jen e16.
e17 nema zadny balicky je zatim jenom CVS
mno prave ze uz byly udelany soukromy prave z cvs, nasel jsem zatim pro ubuntu a deb, ale oba depositare uz nefunguji :( ... me se nece kompajlit,
Pre Slackware je - http://www.linuxpackages.net - ale skusat to nebudem.
Tak sem nasel funkcni repozitar pro e16.99 i e17 pro debiana
Tak kdyby nekdo hledal, necht projede stranky http://shadoi.soulmachine.net/2005/02/mirrors.html
v soucasne dobe sou baliky pro deb e17ky na http://mirror.my-space.ath.cx/unstable-20050215/
tak staci pripsat do sources pro apt.
mno tak prvni dojmy z e17 ... nejak se mi nelibi, ze se mi nedari dostat do eap menu aplikaci distra, coz 16.x mela, a ruco to delat pomoci toho eap_util sem moc nelibi... Pak je clovek strasne zdrzovan. Jinak vsechny aplikace pro GTK se spousteji v jednicce ane GTK2, zatim sem to nezkoumal, jestli to jde nekde prehodit, ale zatim jen vzhled je pusobivy, ale funkcne me to pride kostrbaty :-/
Co to je za blbost? GTK1 a GTK2 sou uplne odlisne knihovny, ktere nelze runtime prehazovat! Fakt nechapu, jak jsi to myslel. Mozna ze nemas akorat nastaveny gtkrc pro GTK2, nic vic.Citace:
Původně odeslal Arteee
mno jednoduse, aplikace vyuzivajici GTK vypadaji stare(GTK1), ty same, co jinde(Xfce) vypadaji podle me nastaveneho tematu GTK2
To prohozeni sem myslel spis, ze pri kompilaci E17 v config.in se hleda cesta ke knihovnam GTK, a nekdo je nasmeroval na GTK2, ale je jsem to naistaloval z baliku, tak nevim, jak to presmerovat
Mozna kecam blbosti, ale proste bych rad, aby se pouzil stejny theme jako v jinych WM ktere pouzivam.
Preci jen v linuu sem ze 70% casu v konsoli, takze jak fakticky funguje GTK a jeho vyuzivani nevim, tak se predem omlouvam, jestli plkam.
Jo to teda kecas :lol:
GTK1 a GTK2 je ve velke mire co se tyce API kompatibilni, ale porad se musi pres pkgconfig specifikovat knihovny. Tak jednoducha zmena to zas neni.
Potiz je v tom, ze XFCE i Gnome a taky castecne i KDE nastavuji promennou prostredi s nastavenym theme a vsechny aplikace si jej pak berou jako prioritu. E17 nic takoveho nedela, takze se musi theme rucne nastavit v ~/.gtkrc-2.0