Panove kdo z vas ma doma tento skvost, opiste mi prosim nastaveni jasu a kontrastu jednotlivych barevnych slozek ze servisniho menu. Pro oboji teplotu barev. Diky ... Nak
Printable View
Panove kdo z vas ma doma tento skvost, opiste mi prosim nastaveni jasu a kontrastu jednotlivych barevnych slozek ze servisniho menu. Pro oboji teplotu barev. Diky ... Nak
tak na mem monitoru v praci:
Kontrast:
R:77
G:36
B:22
Jas:
R:41
G:34
B:18
ale pozor, ten monitor je o rok mladsi nez čert a mělo ho předemnou par lidi, takže jestli se v tom někdo šťoural tak ty hodnoty nemusi byt košer:-(
a je docela divny že když změním teplotu barev tak se barvy vubec nezmění ???
ber ty hodnoty hodně s rezervou
Vendys
Ok diky moc doma to zkusim...uvidime...ten muj je taky rozhozeny a mam voko z kasparovy kravy...takze barvy poradne nenastavim ;D Nak
tak s tema ocima jsme dva:-D delam na tom jen exel a word tak ty barvy jsou mozna trochu mimo :eek:Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
No me do toho vcera nateklo vonitko (nahoru na serizovaci desku civek, byly tam tri trimry) a cely obraz brutalne zesvetlal a behaly po nem tenky sikmy linky...jako kdyz prezenes screen na VN trafu a mas zadni behy :lol:
Takze rozborka cisteni, odsati prachu...pak to asi 2h vysychalo a obraz se postupne vracel do normalu..ale mezitim sem si v zoufalstvi nadaval do kretenu a zkousel to nejak stelovat az sem to rozsteloval :oops:
Sice mam opet krasne ostry obraz jako kdyz byl novej (aspon se mi to tak zda, predtim sem mel rozostreny vrsek) ale nejak sem netrefil barvy ;D kdyz to srovnam s jinym monitorem tak to mam vice do modra a zelena...cervene slozky sem nastavil min...proste to ted nedokazu nastavit.
Nak