166 FSB + Soltek SL-75DRV5-problém s dělitelem 1/5
Právě jsem si koupil Thougbreda 1700+ JIUHB a na my SL-75DRV5 mi nechce fungovat delic 1/5. Kdyz to nastavim na desce DIP přepínačema,tak mi to naběhne na 1 pokus z 10 (pokaždý zamrzne po memory testu,když má začít detekovat HDD...) A když uz se to jednou povede, tak mi Windows XP napíšou,ještě než se spustí ta animace na začátku,že Systém Windows nemůže najít soubor /windows/system32/ a že pomocí instal. CD to lze opravit,pokud zmácknu R při úvodní obrazovce(ani to potom nefunguje) .A dal mě nepustí.Nouzový režim,poslední známá funkční konfig. a režim ladění nefunguje.Jakmile to přepnu spátky na FSB 133, tak vše běží bez jedný chybičky. Zkusil jsem nastavit FSB v BIOSU na 166, ale to se mi asi nepřepnul ten ďělič na 1/5, protože paměti mě v Sandře jely na 420 MHz a AGP mělo 84 ,PCI 42 MHz a bylo to dost nestabilní.Zdroj mám 300W,takže tam asi problém neni,paměti Samsung 333 CL2.5 ,chladič D5TB(TC)-teplota okolo 43 (v procesoru pomocí ABS II) při overclocku na 150x12,5=2200+ mam 53 stupňů .Co s tim???