Tak mi konecne po mesici prisli ocekavany OCZ DDR433CL2 EL, ale bohuzel si OCZ s EPOX opravdu nerozumi, takze jsem byl rad, ze bezely 400 SOWEST! Takze je reklamuju u CC a pak asi koupim Corsairy 8) Tak se ptam kde se daj sehnat nejlevneji?
Printable View
Tak mi konecne po mesici prisli ocekavany OCZ DDR433CL2 EL, ale bohuzel si OCZ s EPOX opravdu nerozumi, takze jsem byl rad, ze bezely 400 SOWEST! Takze je reklamuju u CC a pak asi koupim Corsairy 8) Tak se ptam kde se daj sehnat nejlevneji?
No tak sverte se s nejakou levnou prodejnou ;)
no nevim ale ony snad nikde nejsou levne. todle slovni spojeni (Corsair - levne) mi proste nejde pres hubu ;D
vim ze myslis nejlevnejsi, ale byt tebou sezenu si spis Winbondy BH5....
No kdyz mi das tip kde je sezenu, tak bych o nich uvazoval, ale ja potrebuju 452 CL2 a to si nejsem jistej ze ty Winbondy zvladnou :|
tak treba DMaul je dostal co vim nahodou misto nejakych aususu v Monime ;DCitace:
Původně odeslal Fila
taxe ho zkus optat ;)
hehe to jsou nejpiš aušušy že?? ja nejdřiv četl asus :oCitace:
Původně odeslal jedik
No nejspsi to bylo nahodou, takze mi moc nepomuze :(
ted sem jukl do ceniku Procy a maj uz znovu Winbondy DDR400 :o takze to muzou byt BH-5. staci se jich uz jen zeptat ;)
Ja tam ty Winbondy teda nevidim :(
huh uz tam nejsou, mas pravdu. sakra to je hukot. ale vsadim boty ze tam nejmin den byly :oCitace:
Původně odeslal Fila
taq nejak Corsai a levne? to je ftip ??? ;DCitace:
Původně odeslal jedik