-
Soltek75FRN2 umrel
tak sem dneska asi oddelal svoji prvni desku.proste sem zapl pc a taky divny zvuk.. kouknu pod stul a nejak dym :? tak sem to vyhodil ze sasuvky a po cuchu sem dosel a k Ide zasuvkam na desce :o proste pod jednim konektorem cerny flek.. nejak to vyhorelo, strasne to pachlo :? tak jsem to odvezl ke znamemu(tam jsem to kupoval) dela s kompama nejaky rok ale ani on ani jeho kolega nic takoveho v zivote nevideli :? no sem z toho spatny- a porad premyslim co se mohlo stat. Muze takovyto problem zpusobit zdroj? ??? nebo prach? . . ja bych to videl nejspis na ten zdroj,pac je tyden stary a hold asi nebyl dobrej kousek ale zase nevim proc to zhorelo tam? no napada vas neco? ??? jinak byl to 400W fortron :wink: s diskama sem nehybal, kabely sem nevytahoval. no pro me je to zahada. snad vyjde reklamace :? <:(
-
tak uz vim zavadu. byla to psis moje chyba a sice spatna izolace jednoho z kabelu od fanu. tedy skrat a prave pod tim ide konektorem byla nejtenci vrsta uzemneni desky a tam se to skvarilo.. no uvidm co na to reklamace,nicmene mam tu samou desku :-) takze dekuji jednomu znamemu za vsechno co po me dela. a deska no nejspis R.I.P. :?
-
R.I.P je to dobra deska :?