Co je lepší? MSI GF3TI200 VIVO, 128MB DDR 4ns nebo Gainward GF3Ti200 Golden Edition, 64MB DDR 4ns? Cenově vychází MSI o 400 levněj.Jaké máte s těma kartama zkušenosti?
Printable View
Co je lepší? MSI GF3TI200 VIVO, 128MB DDR 4ns nebo Gainward GF3Ti200 Golden Edition, 64MB DDR 4ns? Cenově vychází MSI o 400 levněj.Jaké máte s těma kartama zkušenosti?
kde je maji??? shanel jsem tu msi a nikde jsem nenasel!!! :o
No kdo umí, ten umí.MSI už jenom tak asi neseženeš,ale vím, kde mají Gainwarda.
Ber Gainwarda nebo jestli muzes nekde sehnat tak nejlip Leadtek. Ta MSI nejde moc taktitCitace:
Původně odeslal Noxx
doufam ze nemyslis Golden Sample? Ty maji totiz jen 4.5ns pameti ale i tak furt lepci nez Inno ;D
Jo přesně tak,myslím Golden Sample,ale ty podle mých informací mají paměti 4 ns. Právě to GS by mělo znamenal lepší přetaktovatelnost těch Gainwardů.
jo ony jsou dve verze ti450. taky sem o ni nedavno uvazoval a tak nejak se mi zdalo ze ty 4ns nejsou tak moc k dostani jako ty 4.5ns. Ale pokud ti prodejce zaruci 4ns tak je urcite ber ;)Citace:
Původně odeslal Noxx
Právě že ve verzi GS by měli být obsaženy ty 4ns paměti. Řekl bych,že za cenu 3090,- s DPH a 2 roky záruka je to slušná volba.
hehe, tipuji....... alfa? ;DCitace:
Původně odeslal Noxx
jinak GS se delaji jak 4ns tak 4.5ns.
Tipuješ správně, najednou se tam nějak objevila a Gainward je moje oblíbená karta. V pondělí mě přijde GF3 Ti200 od MSI,tak ji testnu a uvidíme,možná byt sáhnul po tom Gainwardu.
pokud budeš mit štěsti tak za 2440 s dph seženeš v computeredenu leadteka 8)
Taky sem cumel jak sem to uvidel :o co oni f te alfe jeste neprodaji...kamos tam hned f pondeli jede kooupit 2 myslite ze jich tolik budou mit?Citace:
Původně odeslal jedik
Oni vzdycky nahodí do sortimentu nějakou lahůdku, před rokem a půl jsem tam koupil za 2000,- MSI GF2 MX,ale žádnou 400 nebo 200,ale původní MX.Myslím,že to byla úplně nejlepší MX(400,200) s jakou sem se kdy potkal.Šla na 240/240 bez problémů.V 3DM01 výkon 3100 bodů.
no ja osobne mam ... GF3ti200 od Leadteku a jsem vice nez spokojen ... do niceho jinyho bych nejspis nesel ... :wink:
No jo jenomže kde teď chceš sehnal kartu od Leadteku?A navíc ta cena ........... :?
jo ,tak to bude asi tedka tezky ,ale kdyby jsi mel trosku stesti ,tak by jsi nekde mohl neco najit ... a ta cena by se mela pohybovat nekde okolo 3k ... kamos ji tedka od nekoho koupil ,takze se sehnat urcite da ,ale taky musim rict ze mel notnou davku stesti ...
Bohuzel,ale jejich stranky jsou aktualizovány tak jednou za 1/2 roku,takže tam asi ne.
Ja jsem spokojenej s tou svoji (viz podpis). Pameti Etrontech 4 ns. Ale jen 64 MB verze. 128 MB Palit maji 5 ns. pameti.
Tim kamosem myslel me. Jo mel sem stesti, byla za 2700 se zarukou potvrzenou 8.1.2003Citace:
Původně odeslal Zdi
A kde žes ji to splašil? Nebyla by ještě jedna :?
Ne byla tam potom uz jen GF2 TiCitace:
Původně odeslal Noxx
njn myslel ... ale to ze jsi mel stesti uz neukecas ;DCitace:
Původně odeslal Huvi
Ukecy ukecy ukecy....
tu ja mam taky :)Citace:
Původně odeslal Noxx
ona ma myslim core jako mx400 a mem jako mx200 zhe??
A v jakym obchode maj ty lahudky?Citace:
Původně odeslal joXerus