Kdyz spoustim windows tak mi nabehnou vzdy az na druhy pokus.Pri prvnim mi nakoci jen obrazek plochy a windows zamrzne.Musim restartovat pc a pak je vse ok.CIm to je?
Printable View
Kdyz spoustim windows tak mi nabehnou vzdy az na druhy pokus.Pri prvnim mi nakoci jen obrazek plochy a windows zamrzne.Musim restartovat pc a pak je vse ok.CIm to je?
Každé ráno keď štartujem auto, najprv nenaštartuje a potom už áno. Čím to je? - Na obe otázky je rovnaká odpoveď: niečo nefunguje správne, prípadne je chyba medzi stoličkou a klávesnicou (volantom a sedadlom). Aby sme si rozumeli, že prečo ti to píšem: s tým kvantom informácií, čo si nám napísal, nie sme schopný ti vyveštiť nič viac... :wink:
Mam winXp Sp1,Firewall Zonealarm,prohlizec FirefoxCitace:
Původně odeslal e1
Amd 2800+,pamet 512MB,geforce fx 5200,tv karta:Winfast tv2000XP,Mother board MSI,
nevim co dal uvest.pokud jsem na neco zapomel tak napiste.
Vyzkousej nastartovat v nouzaku, pokud ten chodi na prvni pokus, problem bude asi v nejakem driveru zarizeni, ktere se v nouzi nepouziva, pak muzes zkouset start s potvrzovanim, uvidis, kde se ti to sekne (pokud ano). Jinak na takovouhle "univerzalni" otazku a bez kvalitniho popisu problemu neni odpoved...
Ja jsem nove driver neinstaloval.Zacalo to delat zniceho nic minuly tyden.Myslel jsem ze to dela firewall tak jsem ho odinstaloval ale tam chyba nebyla.Citace:
Původně odeslal tiktak
Co vam mam jeste popsat.Prosim napiste a ja to klidne rozeberu ale nenapada me co vic popsat.Nechapu proc to nabehne vzdycky na druhy pokus.Proc ne na treti nebo na paty.Vzdy na druhy.ZKousel jsem pc projet antivirem i programy proti spywaru a nenasli nic.
muzes tady napsat, jak mam provest ,,start s potvrzovanim,,?Citace:
Původně odeslal tiktak
az se ti podari dostat do windows, zkus system projet antivirakama, ad-awarem nebo treba zkusit nastroj windoctor z norton system works (norton utilities). ala asi jsi neco takoveho zkousel.
ano zkousel.Projel jsem to Nod32 a programy a-adware a spybot and searchCitace:
Původně odeslal wincent
ja teda nevim, ale W XP pokud mne pamet nesali maj funkci, kdy po startu potvrzujesd zavadeni jednotlivejch driveru, je to normalne myslim pod F8 a spousteni s potvrzenim nebo tak nejak, jsem v parci na W2000 takze se na to nemuzu kouknout...Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
F8 a tam si zvol Safe Mode, alebo bootovanie s potvrdzovaním. A samozrejme aj na W2000 funguje F8 ;)
No vidis, ja jsem se ani nekouk :)Citace:
Původně odeslal e1
a stejne nepomohloCitace:
Původně odeslal tiktak
No ono to neni o tom, ze to ma pomoci, ale ze priopadne zjistis, na kterym driveru po startu se "zadrhava", pomoc si pak musis sam :)Citace:
Původně odeslal Jack68
tak jsem to zkousel a nic jsem nezjistil zadne zadrhavani :(Citace:
Původně odeslal tiktak
No to ale znamena co? Ze se ti system pri spousteni s potvrzovanim tedy nezasekava a normalne bootuje, nebo ze se ti taky v urcity fazi seka?Citace:
Původně odeslal Jack68
Pokud a) tak bych stejne videl problem v nejakem driveru pro zarizeni, ktery se treba pri bezneym bootu nestaci inicializovat nebo je s nim problem, nebo pokud b), tak to muze bejt skutecne spousta veci a pak je zase spousta reseni. Ja bych zkusil zalohu systemu nejakym softem na to urcenym (kdyz das hledat, tak tu najdes xy threadu o nich) a pak novou cistou instalaci, takovyhle veci pokud nejsou na urovni problemu s hardwarem se dost spatne hledaj a odstranujou.
Ze se mi system pri spousteni s potvrzovanim nezasekava a normalne nabootuje.re-instalace je az posledni moznost nechce se mi pak instalovat vsechny veci co tam ma.Jsem si totiz blbec zapomel udelat image disku :( Zkousel jsem uz i obnovaci rezim a nicCitace:
Původně odeslal tiktak
Myslim, ze tiktak myslel, zda je neco podezreleho treba v bootlogu. Dale se podivej do Eventlogu. BIOS nastav na defaults. Nemas pretaktovano? Nemas nejake "nestd." soucastky: USB ADSL modem, firewire, wifi, pridavny radic, stary LPT skener.. tech variant je opravdu spousta
Me to prave zacalo delat z niceho nic zadnou komponentu jsem nepridaval nebo nepreinstalovaval driver.V bootlogu jsem taky nenasel.Ja uz jsem fakt bezradnyCitace:
Původně odeslal Harry