chtěl bych si koupit reproduktory do 6000kč, ale nemám žádné zkušenosti. ani neznám nikoho, kdo by se v tom pořádně vyznal. prosím poraďte, jaká si mám koupit. díky
Printable View
chtěl bych si koupit reproduktory do 6000kč, ale nemám žádné zkušenosti. ani neznám nikoho, kdo by se v tom pořádně vyznal. prosím poraďte, jaká si mám koupit. díky
Rada od vášnivého posluchače. Vykašli se na bedýnky, a zajdi do ňáký velký elektry a kup si tam hifi věž -- budeš to mít jen vo pár vočí dražší a za stejnou kvalitu dostaneš i něco navíc. Přeci jen většina výrobců hifi komponent má mnogo let vývoje a tak i v těch levnejch plastovejch krabicích použivaj dobrou konstrukci, oproti většině výrobců bedýnek pro PC co nepoznaj Bi-amp apod.Citace:
Původně odeslal Bohy
Genius Home Theater, o tom snad ani nemůže být řeč, ne??? ;D 8)
Souhlasím...
do 6000 jsou naprosto bezkonkurenční dřevěný Genius Home Theater 5.1
Kdybych tak měl na ně prachy... :-(
jj HT 5.1
nebo ty dreveny 2.1 z proca.cz
a co si myslíte o " Creative Labs Inspire 5,1 5500 repro " ? mohl bych je na monimě koupit za 5256. me se docela libí, ale jak říkám moc se v tom nevyznám.
Ty dřevěný Geniusky 5.1 jsou super a ještě k tomu 2xdřevěný RFT, tak je to super.
Mno, ona i Yamaha dělá fajnový ozvučení k PC, ale to už fakt hraničí s těžkým HI-FI a pravda do šesti se to nevleze. Tak jen pro informaci
http://yamaha-online.de/index-it.php
A nebo si koupit pod devět tuhle novou sestavičku od Maxtonu http://www.maxton.cz a s PC to propojit....rozhodně lepší než jen pardon "blbý" bedničky.
Tady neni nadcim premyslet
SW-5.1 Home Theater
mam je doma a jsou proste szuper
http://www.geniusnet.com.tw/product/...tt_box_284.jpg
Bohy: Ber jednoznacne Geniusky mam je taky a super poslech ...mno ikdyz ted mi trosku skazil iluzi o kvalite tehlech bedynek lullu, kterej si ted poridil Logitech Z-680 :o :cry: To je teprve ten pravej randaaaaal >:} Ovsem ta cena je UPLNE nekde jinde, takze ber v klidu 5.1HT za 4litry a zbytek penez muzeme nekde prokalit v naky Hradecky hospode :wink: ;D
Genius 5.1 ve dřevě je fakt super a za tu cenu :D . Rozhodně ať se rozhodneš jakkoli, tak to ber ve dřevě, žádný plasty :evil:
Mno s tema plastama to taky nebude marny, tyhle by me nevadily :wink: :arrow:Citace:
Původně odeslal Ichmael
http://www.thinkgeek.com/images/products/zoom/z680.jpg
Nikdy jsem sice ty Logitechy Z-680 neslysel, ale nechapu jak muzou takovy small bednicky hrat lip nez mnohem vetsi a drevotriskove Geniusy... :-o
Napr. pro me jsou ty Logitechy zbytecne drahe, maji dekoder a ten neco stoji a ten je ti s propojenim s PC na nic.
hm ja taky nechapal ale ted sem je slysel a je to fakt znat, hlavne ty basy, zda se me ze ten muj basak u HTček umi jen jeden zdruh duneni, ale ten basak u Logitechu proste nadherne tvaruje to duneni :drool: Nevim jak bych to popsal, to se proste musi slyset :idea: Ale kazdopadne ten cenovy rozdil mezi HTčkama a Z-680 za to teda nestoji :!: Alespon pro me... :roll:Citace:
Původně odeslal commander
Maj hezky ovladani ale nevim drevo je drevo
proste dreveny repraky maj takovej hezci zvuk.
No Vypadaj docela solidně, ale stejně se stále zastávám dřeva, ačkoli je možné, že ho nějaká umělotina překoná :-o Kámoš občas dělá ozvučnice ze skla a taky se to dá poslouchat ;DCitace:
Původně odeslal Jerrys
genius 5.1 HT ano, ale na filmi :!: na hudbu su uplne na nic .. zial hraju basy z prednych satelitov a to je k hownu :roll:
MadCap
Jojo Geniusy chci taky, ale rád bych se zeptal na ty rear repro. Četl jsem, že mají díry na pověšení na zeď, ale já bych asi uvítal nějaké stojánky, jelikož zeď mám, zablokovanou skříněmi. Nevíte, jestli mají nějaké stojánky nebo se dají nějaké sehnat? ???
Věř mi, že nemaj ;D Alespon co se těhlech týče 8-)Citace:
Původně odeslal Martyr-M
A Geniusky nemaj zadny stojanky, ani se nedaj dokoupit, muzes je ale povesit za hlavicku sroubku na zed...
Mam je doma Home Theater a jsou naprosto dokonaly aj na hudbu poslucham ajsem naprosto spokojeny nemnenil bych je zanic nasvete.
Pokud Creative, pak vyrobek Cambridge Soundworks. To se da celkem uspesne poslouchat. :-)
Souhlas, mám Cambridge FPS 2000 a jsou v poho. Nicmene se poohlizim po necem vykonnejsim ( budu kupovat megaworks :-), takze jestli ma nekdo zajem, tak prenecham za 2,7 tis., pripadne i s SBLive za rovne 3 tis.Citace:
Původně odeslal Halen
Ja je mam taky a kdyz sem slysel ty lulluho tak bych je teda vymenil!- to mi ver :wink: ;DCitace:
Původně odeslal Martyr-M
mm ja neCitace:
Původně odeslal Jerrys