Jak obnovit ověření platnosti produktu v nové verzi Windows Update :?:
Mám Win XP Prof.
Printable View
Jak obnovit ověření platnosti produktu v nové verzi Windows Update :?:
Mám Win XP Prof.
K update windows mam taky dotaz, tak se pridam do tvyho threadu, protoze jsi ho tak pekne pojmenoval. Trochu to popisu...
V techto dnech (tipuju 2.-3. 8.) Microsoft upravil moznost aktualizace sveho software (nejakou dobu se to jmenuje Microsoft Update). A prvnim krokem pri spusteni aktualizace je overeni pravosti. Me tohle overeni proslo (mam legalni WinXP Profi).
Predpokladam, ze celebrisovi to neproslo. Je to tak? Mam podobnej dotaz. Jde to nejak obejit? Co po neuspesnem overeni?
Co si Microsoft Update kontroluje? Predpokladam, ze Product key, ale co dal? Hardware? Kterej? Nechci porusovat licencni podminky, ale trochu me desi, ze v praci mame mulilicence, tak az tam nejakej pocitac neprojde, tak co s tim...?
zkuste se s timto dotazem obratit na microsoft hotline...
celebris: zkus svuj dotaz trosku upresnit. moc toho o tvem problemu nerika...
u mna to nezafungovalo, nemam tamziedne add-ons...
cesky je to nastroje - spravovat doplnky a potom doplnky pouzite aplikaci internet explorerCitace:
Původně odeslal lcdc
Jen tak mimochodem, vsimli jste si ze microsoft update overuje pravost pouze win a uz ne office?
Upřesňuji.. neprošel jsem.. asi jsem zadal omylem :idea: jinak orig. kód z krabice Win XP Prof. a teď nevím co dělat, protože to pořád hlásí chybu a nemůžu updatovat.
Office také..Citace:
Původně odeslal Marty
Oba popsané návody nefungují ???
Mne druhy zafungoval, treba to dat do adress baru ale treba vymazat ostatne, co je v nom. Raz stisnes a potom uz das update, ci co tom tam jeCitace:
Původně odeslal celebris
Celou řádku v IE Adrese jsem odmázl > vložil > Enter > a nic..
ten mi taky zafungovalCitace:
Původně odeslal lcdc
U mě ne :?:
a pak zvol typ instalaceCitace:
Původně odeslal celebris
To jsem zkoušel.. oba dva typy !
me funguje zakazani te activex sracky, ale jen v cistym IE - kdyz to zkousim v AvantBrowseru, nejede to ???
Ad overeni pravosti vs. office - Mam instalnuty ofis xp, ale u nich mi to pravost neoverovalo. resp jsem to aspon nepostrehl... a vesele uz mi to na ne stahlo hafo updatu.
Pripajam sa ten prvy navod mi ide ale v cistom IE. WIN XP Prof czeh s SP2
citace:
1. pokud mate Win XP SP2 > Laughing > spust Internet Explorer > Nastroje > Spravovat doplnky > Doplnky pouzite aplikaci Internet Explorer > Windows genuine advantage > vypnuto. Timto se zablokuje overovani a hodi vas to primo na "updatovske" stranky.
2. pokud mate Winy jine nez XP+SP2, moznost je nasledujici:
-zapnete klasicky Windows update (pres IE), ukaze se stranka s moznosti EXPRESNI a VLASTNI aktualizace a bla bla bla. Ted prijde to hlavni: do radku adresa napiste "javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='al l')" (bez uvozovek) a date enter. Tim se zablokuje overovani. Pak uz jen vyberete onu Expresni nebo Vlastni instalaci.
nebo to take spravi řádek v registrech a přepsání jednoho souboru, ale to tu nebudu řešit
mne to prvé krasne funguje :) az sa zase smejem, aku tazku prekazku nam zase polozil do cesty sudruh Gates s celym plénom... ;D
prekážka to sice nie je, ale určite to je otrava....