V ovládacích panelech - software - se mi vöbec nezobrazí seznam programů. V programech RegSeeker nebo jv16 Pover Tools na stejnem PC se seznam běžně zobrazí. Kdo poradí?, kde je chyba? Dík.
Printable View
V ovládacích panelech - software - se mi vöbec nezobrazí seznam programů. V programech RegSeeker nebo jv16 Pover Tools na stejnem PC se seznam běžně zobrazí. Kdo poradí?, kde je chyba? Dík.
v ovladacich panelech zadna polozka "software" neni. mas snad na mysli "pridat nebo odebrat programy" :roll:
Ano, je to při pokusu o zobrazení "Přidat nebo odebrat programy..."
mi se nekdy stavalo, ze pole jednoho programu v seznamu prekryvalo nekolik ostatnich, ale to neni ten pripad.. pomohla mi reinstalace, kterou jsem ale musel provest z jineho duvodu.
Díky. Právě proto hledám radu, jak reinstalaci obejít. Snad se ještě někdo najde, kdo měl stejný problém a vyřešil ho bez reinstalace.
Raz sa mi stalo to iste, ked som sa moc hral s registrami a pomohla mi az reinstalacia, pretoze ziadny soft ani prehratie suborov z install CD nepomohli.
Pit, díky, asi mi nic jiného nezbude než reinstalovat. Bohužel.
A kde je problem pouzivat 3rd party programy, ktere maji vic funkci a hlavne jsou rychlejsi?Citace:
Původně odeslal ray1
Jedíku, nejsem si jistý, jestli znáš můj problém - popsáno nahoře. jestli ano, můžeš mi popsat tvůj návrh, kerému moc dobře nerozumím?
Jedik ti navrhuje abys použil místo std control panelu nějaký jiný software třetí strany, když budeš chtít něco odinstalovat.Citace:
Původně odeslal ray1
Jj presne tak :) Ja jsem treba navysost spokojen s Add/Remove Plus! 2002 ver. 3.2 - rychly a pohodlny. Nove verze se mi nelibi.
Díky všem, s reinstalaci zatím počkám a zkusím Add/Remove Plus! 2002 ver. 3.2.
Tuto volbu v Ovladacich panelech predstavuje fyzicky soubor APPWIZ.CPL v %WINDIR%\SYSTEM32. Mrkni se, zda jej tam mas a dle verze zjisti, zda je v poradku. Treba ja mam na SP1 soubor o velikosti 580608B.Citace:
Původně odeslal ray1
Harry, díky za radu, můžeš mi popsat, jak se přesně tam do adresáře dostanu a co dělat, když soubor chybí?
Nahraj si ho z niektoreho z CABov z instalacneho CD. (mne to vtedy ale nepomohlo)
Možná to nebude ono, ale u dvou klientů už jsem si všiml, že programy z položky ADD/REMOVE jsou až úplně dole. Z nepochopitelného důvodu nechal jeden z prvních programů pod sebou cca 5-6 prázných obrazovek, než pokračoval běžný seznam programů.
Tento pocitac - C - Windows - SYSTEM32 a kdyz chybi tak jej nahrat z instalacniho CD, jak tu bylo receno (navod - http://www.supersvet.cz/view.php?cisloclanku=1999020101 ).Citace:
Původně odeslal ray1