Prosím všetkých ktorý stýmto programíkom vedia pracovať o pomoc mám jednu otázočku ako dostať pomocov tohoto programíku partition magic bo moja zúfalá snaha zachrániť tatkove údaje začína byť márna skúsil som vše čo bolo v mojich silách a teda zatial popíšem situáciu disk si zo záhadných príčin zrušil svoju FAT tabulku .
Systémi od Microsoftu mi pri pokuse čokolvek najsť na c:\ vypíśe že FAT je out hmm ale LINUX ( ten čo sa dá spustiť z DVD mi na C:\ najde všetko ako má byť ale problém je v tom že s toho Notebooku nemôžem ani zasvet skopýrovať to účto :oops:
lebo mi Flash nenájde ten LINUX ak by niekto vedel i keď je to trocha od témy ako ho tam sprevádzkovať bola by to možno moja záchrana :-) ) a tak isto čistý DOS mi najde a otvorý C:\ ale zasa som bez USB a ani disketa neni :-( tak som sa dal do rozoberani NTBk že vyrvem jeho Disk ale moje obavy sa naplnily iné pripojenie respektíve troška pozmenené :-( tak som skúsil program REATOGO cez ktorý som vytvoril boot CD s WIN XP a celý štasný som myslel že mi to pomôže a hla opäť mi na C:\ napísalo že ho musím formátnuť no už ma ide stoho roztrhať :? AK by niekto vedel ako mi pomôcť budem mu neskonale vďačný :-)