Vcera jsem koupil XP1700+ JIUHB a je na nej jen 6 mesicu zaruka ??? Je to mozny ? -> ze prej je to jeste lonska vyroba. Jak poznam, jestli byl vyrobenej letos, nebo loni ?
Printable View
Vcera jsem koupil XP1700+ JIUHB a je na nej jen 6 mesicu zaruka ??? Je to mozny ? -> ze prej je to jeste lonska vyroba. Jak poznam, jestli byl vyrobenej letos, nebo loni ?
Je na nem napsano
AXDA1700DUT3C
9275453270196
JIUHB 0251 XPMW
0251 -> takze jestli si to dobre pamatuju, tak 51. tyden 2002 :evil:
kde ? v Monime jsem ho vcera koupil s 24 mesicni zarukou. :o
Co je na nem napsano, jakej tyden a rok ?Citace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
jo to ti ted nereknu, ale myslim ze byl taky jeste lonskej.... :?Citace:
Původně odeslal Damian
02...to je 2002....a 51...to je 51. tejden...takze je lonskej. Kdyby jsi si ho koupil v monime, tak tam uz davali na nebox XPcka 24 mesicu pred pul rokem :-D
No podle me je uplne jedno kdy to je vyrobeny, ale koupil si to letos tak mas dostat 2 roky zaruku. Zaruka bezi od doby nakupu a ne od doby vyroby :) Ale ja sehnat takovej kousek, tak by mi byla fuk zaruka i mesic jenom hehe...
Chyba, viz. stejnej thread v Mimo misu.
2Damian Nechapu, proc se na to samy ptas na dvou mistech - staci snad jednou ne ?
Blbost, uzakonene je to na zbozi od data vyroby 1.1.03.Citace:
Původně odeslal MaPa
myslim ze to u tebe neni procakem, ale deskou...ja nemit toho Epoxe tak si myslim ze tolik nedam....Citace:
Původně odeslal MaPa
Ale ja si myslim ze to je procakem, JIUCB serie. Uz mam na ten proc kupce, takze shanim nejakou lepsi (JIUGB, JIUHB).Citace:
aha to je JUICB...to sem si nefsim...tak to je potom mozny...Citace:
Původně odeslal MaPa
No nevsim, protoze sem to nikde nemel napsany, upravil sem si profil :)Citace:
aha...ja jsem si rikal jestli sem jeste "po ranu" tak ospalej , ze jsem si toho nefsim..a ono to tam nebylo :)Citace:
Původně odeslal MaPa
1) Mimo misu cte uplne nejvic lidi a ja potreboval, co nejrychlejsi reakciCitace:
Původně odeslal Jezevec
2) AMD procesory nectou lidi, co maj Intel :wink:
V pohode...len ta zaruka nieje nic moc - mala by byt 2 roky klasicky - cize niekde je chyba.
Pokud jste necetli aktualni pravni upravu, tak sem radsi nic nepiste. Od 1.1.2003 je zaruka prodlouzena na 24 mesicu. Nicmene do 31.12.2003 plati prechodne obdobi pro zbozi vyrobene pred 1.1.2003, na toto zbozi muze byt poskytovana zaruka kratsi, minimalne vsak 6 mesicu.
Jak proste.
Citace:
Původně odeslal GABO
Taky bych chtel JIUHB zhe :oops:
Ne na zbozi vyrobené před 1.1.2003, ale na zboží uvedené na trh a AMD Athlon XP 1700+ je už na trhu dlouho.................................. .
:lol: Ted si napsal peknou blbost - to bych moh tvrdit, ze procesory sou tu jeste dyl a pod. => na vsechno jen 1/2 roku. Uvedenim na trh se rozumi okamzik, kdy to prodal vyrobce coz se skoro = datu vyroby.Citace:
Původně odeslal Julian
no jo Fabia je na trhu uz dlouho tak to zadna zaruka nebude budu muset pockat na jinej model 8) :o ;DCitace:
Původně odeslal Jezevec
tak tak uz sem na to doplatil... :evil:Citace:
Původně odeslal honzAK
v monime ale prodavali AMD procesory s 24mesicni zarukou uz od zacatku listopadu 02-meli na to na jejich www docela dlouho reklamu
Tak asi si spocitali, ze reklamaci neni tolik a ze jim vetsi odpal ztraty zpusobene vetsi zarukou vynahradi.
Citace:
Původně odeslal Sadam.