mam tu takovoudle starozitnost a nekde sem nechal USB kabel <:(
nevite nekdo kde by se dal koupit? (nema to totiz standartni USB koncovku ale takovou malou ctvercovou)
Printable View
mam tu takovoudle starozitnost a nekde sem nechal USB kabel <:(
nevite nekdo kde by se dal koupit? (nema to totiz standartni USB koncovku ale takovou malou ctvercovou)
a nebylo by lepsi koupit za 3 stovky ctecku?
ctecku mam
ale stejne bych raci i ten kabel
nebo jestli se treba nekomu nevali nakej doma :-)
no nahodou kabel k C1 mam, a nahodou nedavno kamos C1 rozsekal, uvidime, jestli to bude nejak zpravovat, ci co se s tim bude dit, koukam, ze nejvyhodnejsi bude prodat ti ten kabel :) Nejak se ozvu, jak se to vyviji.Citace:
Původně odeslal Dr Meduza
Stačí koupit neoriginál za pár korun - v Praze např. http://www.krup.cz ...
tam neco takovyho maj? v tom eshopu sem nic takovyho nenasel (mozna jenom blbe cumim)Citace:
Původně odeslal jan555
Já nevím, jak tenhle konektor přesně vypadá, ale v e-shopu vidím např. B-mini Hirose a B-mini Mitsumie a předpokládám, že jeden z nich to bude?
Každý USB kabel, který jsem kdy k foťáku potřeboval jsem tam dostal ...
:oops: ok tak je to to B-mini Mitsumie (sem uplne slepej asi se budu muset cas vod casu zvednout vod kompu)
hm akorat nemam cestu ted vokolo (hlavne ze sem tam byl minulej tejden :roll: )
Dodací lhůty
- zboží na skladě na naší adrese okamžitě k odebrání
- po celé ČR Českou Poštou........................................... ..........odesíláme každý den
- po celé ČR dopravní službou Deutsche Post.........................do 24 hodin u zákazníka
- po Praze kurýrní službou MESSENGER, NAJBRT.................do 3 hodin u zákazníka
Ještě něco? ;D