-
Problem s ABIT IC7-G
Od isteho casu (neviem presne) sa mi stava to ze moj PC je obcas ako zamrznuty :-( Proste najviac je to vidiet ked prechadzam z jednej aplikacie do druhej, alebo pri minimalizovani Media Playera. PC sa na 2-3 sekundy uplne zastavi, a potom to spravi ako blesk. Viem ze je to zmetene napisane ale uz si s tym neviem rady. Skusal som preinstalovat WINXP+SP-SP, skusal som s ovladacmi od chipsetu,bez nich,skusal som new ovladace od grafiky,aj stare. Proste stale to robi a zacina mi to liezt na nervy :( . PC viz popis
EDIT, dokonca som vsetko vratil na povodne hodnoty, nic nieje pretaktovane.
-
No doufám, že to bude jinej problém, ale projdi si system logy, jestli se tam neobjevuje něco divnýho.
Přesně takto mi odešla IC7, trvalo mi 8 měsíců než sem na to přišel a než definitivně umřela, mezitím stihla zrušit ještě dvakrát disk :evil:
-
-
Antivirus som doteraz pouzival NOD32 ale uz asi 3 tyzdne nemam ziadny antivirak (pouzivam KERIO firewall) a vyzera ze som bez Virusu,nemam ziadny spyware ani nic podobneho :( Ono sa mi ale zda ze je to zalezitost SATA radica, lebo pokial som pouzival Ata 100 Baracudu 7200ot, pametam ze to chodilo dobre.