LG GSA-4167B.
(Ne podporuje) Lightscribe a má pomalejší zápis na DVD+R DL. Docela by mě zajímalo, kdo už tady má předchozí typ 4165B? Asi nikdo. :wink:
//Dík. :oops:
Printable View
LG GSA-4167B.
(Ne podporuje) Lightscribe a má pomalejší zápis na DVD+R DL. Docela by mě zajímalo, kdo už tady má předchozí typ 4165B? Asi nikdo. :wink:
//Dík. :oops:
Oprav si nazov linku ;-)
To spomalenie je podla mna tym, ze LS mechanika od LG tu mala byt uz davno a nakoniec prisla 4165 bez LS, takze 4167 ma sice vyssie cislo, ale je to vyvojom starsia mechanika.
Tak už tady vyšla i recenze http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=1970010104 .
Ja som tu mechaniku v utorok kupil a nevsimol som si tam ziaden LightScribe, tak ako hovori posledna recenzia. Ale vypaluje dobre a som spokojny.
Tak LG GSA-4165B jsem si prave prinesl domu, poreferuju v horizontu par dni, ted se zrvona chystam koupit media :wink:Citace:
Původně odeslal .Voivod.
ja mam 4165 a neviem ci ma ligtsribe a chcel by som to zistit
Např. na CD-R je recenze, tak bych čekal, že jsi si to přečet, než jsi ji koupil.
Bohuzial LG4165 ani 4167 LightScribe nemaju, tiez som chcel kupit ale radsej som sa rozhodol pre NEC4550.
LightScribe ma 4166
Prave som namontoval GSA-4167B a uz ma stihla aj nasrat dvoma znicenymi mediami - nechal som speed na AUTO, zacalo to napalovat 16x, ale vobec to nepostupovalo - stale to spomalovalo a zrychlovalo a potom to skoncilo s chybou :mad:
Rainbow: Ake to boli media? ;D
Verbatim DVD-R 16x Made in India
Dalsie som dal 4x a to napalilo dobre. Zajtra skusim 8x - este treba nakopirovat 9 DVDciek, medii som kupil rovno 30, tak to hadam vyjde ;D
BTW. Kvoli upgradovaniu firmwaru som musel vytiahnut zo serverovne/skladu jedno stare PC s Windows, lebo ti dementi to maju len pre Windows (a navyse sa to neda ovladat klavesnicou >:{ )