Musel jsem kvůli nový desce přeinstalovat windowsy a nechci si instalovat SP2, páč je k ničemu (nepoužívám IE a podobný kraviny co to vylepšuje)
Prostě bych rád věděl jak tu instalaci "zakázat"
Printable View
Musel jsem kvůli nový desce přeinstalovat windowsy a nechci si instalovat SP2, páč je k ničemu (nepoužívám IE a podobný kraviny co to vylepšuje)
Prostě bych rád věděl jak tu instalaci "zakázat"
Asi ti přesně nerozumím. Pokud máš instalační CD se SP1, tak tam problém mít asi nebudeš, ale jestli máš instalaci se SP2, tak tam ti asi nepůjde SP2 oddělit, ale můžeš to zkusit třeba přes nLite.
SP2 neoddelis, kdyz uz se jednou nacucne ;)Citace:
Původně odeslal Tantalos
Pokud mas nainstalovany system s SP1 tak zakaz Windows update. Stejne bez SP2 nemuses updatovat system nejnovejsimi zaplatami.
Mam to s SP1 tak to zkusimCitace:
Původně odeslal hYpn0
SP2 neni o vylepsovani :( btw vsechny ty "kraviny navic" jako centrum zabezpeceni a firewall jdou snadno vypnout..
nechavat winxp bez zaplat je fakt uzasnej napad :roll: :evil:
Zaplaty jsou stahovat i se SP1, ale na SP2 je jich kazdopadne vice.
Jinak bych se SP2 nebal, nainstalovat je pres fungujci SP1 vetsinou znamena zkazu v podobe cca 30% nefungujicich programu. SP2 jakozto cista instalace jsou alespon z mych zkusenosti prakticky bezproblemove (je to zejimavy paradox, ze?).
No já jedu s jednou záplatou bez SP už 2 roky a vcelku bez problémů :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
Až na konci července se mi to vymstilo. Jinak sorry za OT, ALe nechtěl jsem zakládat nový thread.
Chytl jednu sviňu - Windowws Servicer či tak nějak (sem to zapomnel opsat), ale soubor servicer.exe se nasral na C:\ a do C:\Windows\system32
V googlu nic není , jen na jednom holandském foru.
Ale dejte si na to bacha, furt se to objevovalo znovu a znovu, dokud jsem to nevyčistil z externího systému - Avast Home to zvládl jenom najít.
Jo tak edit: Už se chce zase zavrtávat, atakuje přes ftp.exe. Tentokrát to Avast štít chytl včas.
copy that ... btw zatim jsem se nesetkal s nicim, co by nefungovalo kvuli pritomnosti SP2Citace:
Původně odeslal Marty
Uz so samostatnou instalaciou mam opacne skusnosti...Citace:
Původně odeslal WereWiking
Njn a pak duveruj tomu :(.Citace:
Původně odeslal e1