Jestli je někdo máte, napište pls svoje zkušenosti....
Printable View
Jestli je někdo máte, napište pls svoje zkušenosti....
V-data jsou malo kvalitni spis nekvalitni vubec nejdou taktovat a nekdy ani nasplnujou garantovanou frekvenci.
jo jo V_data moc dobre nejsou.. a 512modul uz vubec neCitace:
Původně odeslal Vlada
na ja mam ted od V-Data tu svou SD Ramku a ta mi jede na nejagresivnejsi takt na fsb 143...ale jestli mate negativni zkusenost s tim 512 ddr 333....verim tomu
a co to PQI ?
Ja mam V-Data a kvuli nim me nejde dat FSB vys nez na 145, doporucuju nekupovat tem SHIT!
Tak jak říkaj ostatni chtel jsem zkusit na mém PC ale nerozjely se ani na 146 FSB. Jednalo se o DDR 2700 512mb.
určitě nebrat
ok. co tedy doporučujete ?? cenově dostupné, ale co nejkvalitnější a nejstabilnější ??
Jakekoli znackove a osvedcene ramka...Citace:
Původně odeslal Chocen
njn, a to je co ?? ktere znacky ? typy ? serie ?
Treba Winbond BH6 (BH5), Samsung C, Kingston, OCZ... Projdi si tuhle sekci... :wink:
njn, ale kde to sehnat ? tu po brně jsem zatim viděl jen samsungy a pravděpodobně to byly D....
SDRAM od VM opravdu není špatná, DDR jsou slabší. PQI záleží na kusu, mně jede 266 až na 180FSB s velmi agresivním nastavením a CL2, ale jde asi o super kousek (128MB, už ho mám delší dobu). Dále hynix 333 CL 2.5 jede zhruba do 185 na nejhorší nastavení, CL2 na 166 nejede. VM jsem zatím tak důkladně netestil, tak nevím, ale pokud je zájem tak testnu 256MB moduly z ledna 2003.
VM ?? myslíš V-Data ? Nebo je to samostatná značka (ještě jsem ji neviděl...)??
Já nevím jak ostatní, ale já mám 256MB DDR333 V-DATA a jedu na 420MHz v klidu a pohodě bez problémů... A to bez zvyšování napětí, jen si musím nechat zdát o CL2 (mám nastavené paměti na FASTEST + CL2.5) - ale za ty prachy...
promiň asi jsem si nějak poplet značky. Tak VM má extrapoint, a 256MB DDR 333 CL 2.5 stojí 1159 bez DPH a jedou na 333 cas 2,5 a hodně agresivní nastavení, nejvíc co jsem testoval s nejhorším bylo 180 a jely.