kde si firefox uklada zalozky .... mal som tam dost dolezite veci .. ak o to pridem budem v dost velkej pi** .. prosim pomoc uz som to hladat vsade kde som cakal ze to moze byt ale zatial som to nenasiel :| :oops:
Printable View
kde si firefox uklada zalozky .... mal som tam dost dolezite veci .. ak o to pridem budem v dost velkej pi** .. prosim pomoc uz som to hladat vsade kde som cakal ze to moze byt ale zatial som to nenasiel :| :oops:
C:\Documents and Settings\XXX\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\wkl5udqt.defaul t\bookmarks.html
ty zalozky si muzes zalohovat
Zalozky > spravce zalozek > soubor > exportovat
Uz nekolikrat se me stalo ze firefox pri seknuti smazal vsechny zalozky vcetne souboru bookmarks.html a me nezbylo nic jineho nez nacist zalohu, nevim proc tohle dela :(
No je fakt, ze kdyz mi parkrat spadly windowsy do BSOD, tak pokud byl pri padu zaplej firefox, VZDYCKY to odsraly zalozky :evil:
jj to sa mi pri opere este nestalo .... blby firefox :evil:
Nikdy som neprisiel este o zalozky , aj ked neboli zalohovane a spadol mi FF. Nabehol v safe mode akoby , potom stacilo vypnut , zapnut niormal secko ok .Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Takze vy jste to nenasli ani v te slozce kam si FF uklada data? Jinak ja taky o nic nikdy neprisel, ani pri tvrdym restartu nebo vypnuti elektriky.
Ne, bylo to jinak... Mam trosku posrr... javu ve windowsech, cili kdyz ukoncim aplikaci pouzivajici javu, dostanu BSOD. Jeste jsem se nedkopal k tomu resit to, protoze to nastava jen parkrat mesicne kdyz jdu platit ucty pres inetbanku KB a kdyz neco taham LimeWirem :) No a jak to spadne do BSOD a pak najizdi a dela kontrolu souboru, tak to vzdycky sejmulo bookmarks.html, kdyz byl FFox v dobe padu OS spustenej... Takze ted vzdcyky povypinam vse co jde, pak tise vypnu i tu java aplikaci a je to :wink:
taky uz mi asi 3x spadnul firefox a pokazdy vsechny zalozky i extension v pr****, sice se daj rucne dohrabat, ale je to pak bes.
Existuje na to zalohovaci utilitka (na profily, nastaveni a zalozky) ale tu jsem si nainstalil az ted a testovat funkcnost nebudu, kdyby to nefungovalo, tak mne zase rani pepka :)
Jmenuje se to MozBackup, ale jak jsem cetl forum, tak to taky neni stoprocentni, respektive muze to delat s nekterymi rozsirenimi bugy :(
http://forum.czilla.cz/viewtopic.php?p=43665
http://forum.czilla.cz/viewtopic.php?t=4896