Nevíte někdo o nějaké firmě, která by byla schopna opět tento konektor opravit ?
Printable View
Nevíte někdo o nějaké firmě, která by byla schopna opět tento konektor opravit ?
odtrhol si aj kontakty ??? ci len ten plast okolo
jen ten plastCitace:
Původně odeslal kju
Sekundove lepidlo. A problem je vyrieseny. :wink:Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
ale jak narvat do toho ty konektoryCitace:
Původně odeslal AjsTi
Trocha šikovnosti a trpělivosti, mě se to podařilo už dvakrát a zatím jsem to i dvakrát úspěšně přilepil z5.Citace:
Přiznám se, já sám sebou tak jistý nejsemCitace:
Původně odeslal Tantalos
No a ja som si myslel ze to sa podarilo iba mne ;D . Ja som to tam nasupol opatrne spat. Zatial disk facha. Ono mi ten plast totiz ostal v S-ATA kabli a nemozem ho vytiahnut :| . Tak len taketo provizorne riesenie.
Jenže vysvětluj zákazníkovi, že se na to nevztahuje zárukaCitace:
Původně odeslal Gregi
Proc by se na to nevztahovala zaruka ? Zakaznik disk mechanicky neposkodil (pokud jsi to byl ty) a v tom pripade opravu zacvakas ze sveho.Citace:
Stejne S-ATA konekotory (na disku) nejsou moc kvalitni.
Nikdy jsem netvrdil, že bych to poškodil já. Prostě zákazník při vytahování MB z case utrhnul S-ataCitace:
Původně odeslal hYpn0
Já bych to viděl jednodušše. Buď bych se o opravu pokusil sám (je to jak už jsem psal o trpělivosti, jde to) a nebo bych mu řekl, ať si to zkusí spravit on sám nebo ať si rovnou připraví peníze na novou desku pokud mu to bude vadit ve funkci, protože na mechanické poškození se prostě záruka nevztahuje.
nene, on to vytrhl na HDD. S technikem nám přijde nejlepší řešení vytáhnout konektor ven a napájet kablikCitace:
Původně odeslal Tantalos
Jo takhle a on to vytrhnul i s kontakty??Citace:
on nemyslel desku (MB), ale desku na disku (tam kde je napajeny konektor). S tim kabelem to bude asi nejlepsi napad.Citace:
mne sa toto stalo s dvd napalovackou plextor , som troska silenjsie zatiahol za sata konektor a bolo :lol: ale po troske trpezlivosti a jemnej zruzcnosti som to napravil :) a setko bolo v poho :)