Chci se zeptat, jestli kdyz zmenim v UT2003 device z D3D na OpenGL, tak jestli i UTbenchmark jede na OpenGL?????
Printable View
Chci se zeptat, jestli kdyz zmenim v UT2003 device z D3D na OpenGL, tak jestli i UTbenchmark jede na OpenGL?????
Pokuď vím, tak UT benchmark použije nastavení, který si zadáš v Menu hry... Což je docela na PRD, protože pak se dopátrat porovnání hodného výsledku je docela SCI-FI :evil:
Ja vim, ze benchmark jede porad na stejnejch detailech nezavisle na nastaveni v menu hry, takze vysledek je objetivni. a OpenGL se nenastavuje v menu, ale v UT2003.ini takze si myslim, ze ten bechmark jede porad na D3D i kdyz jedu na OpenGL, protoze mi to hodilo stejnej vysledek a zda se mi, ze OpenGL je rychlejsi
Takze po mem malem tesu jsem zjistil, ze na me sestave je D3D o 17,5% rychlejsi nez OpenGL a navic v antalusu na D3D sou ve vode naky hnedy listy-na OpenGL tam nebyly
Benchmark nejede na stejný nastavení! (teda aspoň u mě ne!) Rozdíl výsledků mezi low detailama a high detailama to jen potvrzuje!