Chtel bych ji na taktovani a aby byla stabilni. Kterou desku byste si vybrali? Napiste proc byste si zrovna vybrali tu danou fosnu. Myslite si, ze se vyplati priplatit u Abitu za tu Fatal1ty, nebo staci Ultra? :?: Moc diky za vase nazory. :-)
Printable View
Chtel bych ji na taktovani a aby byla stabilni. Kterou desku byste si vybrali? Napiste proc byste si zrovna vybrali tu danou fosnu. Myslite si, ze se vyplati priplatit u Abitu za tu Fatal1ty, nebo staci Ultra? :?: Moc diky za vase nazory. :-)
připlácet se nevyplatí určitě
DFI je na taktění lepší, mám obě tak vím. Hlavně co se týká pamětí. V layoutu, chl. čipsetu je lepší Abit. Bios má v něčem lepší Abit v něčem DFI. Obě mají špičkové součástky.
Pokud tě zajímá něco konkrétního, tak se klidně ptej :-)
Jak je to s kompatibilitou s pametma, je DFI nejak vybirava? Chtel bych koupit tyhle pameti OCZ DDR 400,1024MB, EL Platinum Dual Ch. 2-3-2-5, nebude je doufam problem rozbehat v dualu na ty DFI, nebo vzit radsi jiny? Nekde sem cetl ze jsou vyborny pameti Kingston DIMM 1024MB DDR 400MHz Dual Channel Kit ULL CL2 s TCCD cipy. Pak sem narazil na tyhle pameti MUSHKIN 1GB (DUAL 2x512) DDR400 Black LII V2 CAS 2-2-2, taky maji TCCD cipy, nebo jiny? Ktery pripadne vzit Kingston nebo Mushkin nebo "staci" ty OCZ? A vleze se mi na tu desku chladic Zalman CNPS 7700-CU? Sice je to hodne otazek, ale snad se najde nekdo kdo mi na ne odpovi ;D
Poradte mi prosim s tema pametma, jaky vzit?
S těma pamětma by neměl být problém. Osobně bych zvolil jakýkoliv s TCCD čipy.
Ten chladič tam jde.
No ja by som pre A64 skor zvolil UTT/BH-5 cipy :wink: Dosku by som vybral podla toho ako sa ti ktora pozdava. Vsetky su super.Citace:
Původně odeslal M.K.
Vim, ze ty Kingston maj TCCD cipy, Mushkin by meli mit ty UTT, ale co maj ty OCZ?
Ty OCZ rozhodne nemaji TCCD chipy, nebot Ty pises o tech levnejsich (starsich) co jsou ve vyprodeji ... Ty mohou mit cokoliv, BH-5,BH-6, micron, proste nevim a taky nemusi byt kompatibilni, koukej spis po tech novych platinum r.2, ty maji TCCD, ale jinak investovat do pameti tisice je hovadina ....Citace:
Původně odeslal bigwolf
Poznas sam ....
A nevi nekdo kde by se dali sehnat ty OCZ Platinum rev.2 a za kolik?
Jeste sem se taky koukal po pametech Mushkin 1GB (2x512MB) 3200 2-3-2 Redline. Ktery by byli lepsi tyhle Mushkiny (UTT) nebo Kingstony ULL (TCCD)?