hoj, zacel mi docela hucet chladic na chipsetu a spatne se pri tom usina, nemenili ste ho nekdo? ... dyztak mi nejaky doporucte a taky vase zkusnosti ... dik moc
Printable View
hoj, zacel mi docela hucet chladic na chipsetu a spatne se pri tom usina, nemenili ste ho nekdo? ... dyztak mi nejaky doporucte a taky vase zkusnosti ... dik moc
nie som si uplne isty, ale nemalo by nahodou toto patrit do inej sekcie? (napoveda - do sekcie o chladicoch a chladeni:-)
mno asi jo. .. :) ... ja jel podle desek ... mno uvidim jestly tu nekdo helpne ... ale du se tam podivat... dik
Máme stejnej problém,kámošovi sem stavěl počítač a má tam k8n sli afaik,vysypaly se mu ložiska z nb chladiče a hrozně to řve,imo je tam normálně teplovodivá žvejka,pro zkušenýho oc frajera žádnej problém :-)
mno sundat to snad nebude problem ... je to preci jen na tech 2 pacickach ... pastu jednu mam z chladice tak tu bych tam dyztak prdnul ale nevim co koupit za chladic aby se tam vesel a nehucel
Nechces tam dat pasiv? Riesim nieco podobne pre msi k8n neo2 (nf3) http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=86530 .
mno pasiv klidne ... ale je problem v tom, ze bych ho musel pulku uriznout protoze tak nad (smerem ven ze skrine) 1/3 je grafika takze by se musel upravit...
no to presne riesim aj ja, ked budem mat najblizsie cas tak beriem zalman 47 a skusim to nejak upravit a potom pomeriam teploty (len neviem kedy to bude) alebo ma este lakal ten revoltec
Začal mi nechutně hučet cca po 3 týdnech na té stejné desce. Vyměnil jsem ho za pasiv Primecooler NB1 a teď řeším ,jak změřím teplotu chipsetu abych ho neupekl. :o) Grafiku mám 6600 a jelikož mám vodníka tak se mi tam pasiv vleze a je tam asi 0,5 cm mezera
TO uz se to resilao snad 1000x :roll:
hledej smudlo ..
LOCK