Myslíte že to dá při CAS 2.5 220 Mhz ?
Printable View
Myslíte že to dá při CAS 2.5 220 Mhz ?
Ja by som skusil google a pohladat recenzie - OCZ je dost bezna znacka - nieco urcite najdes
no zebral jsem pro jistotu PC433 OCZ CAS 2 ... 2x256 MB :)
kde se daji tady v Ostrave sehnat OCZka? :O Nebo je mas odjinud? kolik jsi za ne dal?
Tak tyhle presne mi dneska prisly, ale bohuzel se potrvrdila nekompatibilita mezi OCZ a EPOXem, takze ze na 433 nerozbehly a dokonce ani na 400 2-7-2-2 :( Takze reklamace u CC :(
to snad ne a ja myslel zhe je to fama :-(Citace:
Původně odeslal Fila
..pokud vím, tak def. má pamět v epromce 2-3-3-7 ,tak nevím na co si ztěžuješ?Citace:
Původně odeslal Fila
def ma 433 2-7-3-3, ale me se nerozbehla ani pri 2.8V! Tak jsem zkusil 400 pri 2-7-2-2 a to se nerozbejla taky, ne zadna nestabilita, proste cerna obrazovka a piskani z desky :( Jinak tyhle pameti davaj az 452 2-7-2-2 pri 2.8V, ale to mi s Epox nehrozi :(
...promin, ale tvůj postup při problému je dosat zmatenej: pamět neběží na def, časování, tak jí ještě přitvrdíš?? Jak to mám chápat,že ta pamět neběží na def.2-7-3-3 ani při 2,8V na 400Mhz?Citace:
Původně odeslal Fila
Chapej to tak, ze jeden modul nebezi 433 def, ani 400 2-7-3-3(def), jen 400 -2.5-7-3-3, druhej bezi celkem v pohode, ale dava jen asi 435 2-7-2-2 pri 2.8V, pritom recenzovany OCZ davaly 452-2-7-2-2. Takze reklamuju voba a hotovo ;D
...tak ten první je evidentně špatnej, ale ten druhej běží na standardem(jak frekvencí,tak i časovánim), tak dost pochybuju, že ti ho vyreklamujou..jdině že ho vrátíš a započítaj ti 10% stornopolatek,což neni zas tak málo, při tom,jak je to drahý.Citace:
Původně odeslal Fila
v pohode, von s tou Epoxou chodi dost divne, na tech 430 bezel na kamoseve solteku. Epox+OCZ never more.
Ma jeste nekdo jiny zkusenosti s OCZ a Epoxem? Chodi to nekomu bez problemu? Tyhle pameti vlastnim a mam v planu koupit Epox 8RDA+ (nForce2), tak abych se nespalil :(
do pr**** :evil: si delate srandu ne???Doma mi v krabici hnije Epox 4PEA+ a ted cekam na OCZ pameti az prijdou...tyy vole to je v haji...jeste ze meli jen PC333 :? Aspon sem za ne nevihodil tolik prachuuu...ale stejne :evil: grrrrrrrrr
kua hrubka...sorry :wink: chtel sem rict ...nevYhodil.... 8)
kua lidi sem to tu uz psal davno ze OCZ a Epox nefaxa dobre
A vyrobce to i vi, proto pise vetsinou ze to ma CL2 ale to ostatni je jen 363
Mimo PC2700 rev 3.2 ta ma CL2 252
a mozna az EL3500 ta taky pofrci 252
Dokonce uvazuji ze prodam a pujdu do Samsungu C
testy ocz http://www.morgus.cz/ukaz_clanek.php...=593854&ID=149
ja ju dostal stabilne na 224 CL2.5 a byl to model 2700 (333)