Nevie niekto ako sa menia profily na Mozile 1.0.4 ? Omylom som pri nejakej chybe firefoxu dal iný profil, ktorý je úplné prázdny (bez záložiek ) a neviem tam dať ten môj pôvodný.
Printable View
Nevie niekto ako sa menia profily na Mozile 1.0.4 ? Omylom som pri nejakej chybe firefoxu dal iný profil, ktorý je úplné prázdny (bez záložiek ) a neviem tam dať ten môj pôvodný.
Podle webu firefoxu...
http://www.mozilla.org/support/firefox/profile#new
... ale me to nejde :/
Takze zkus zkopirovat ten aktualni profil nekam jinam, aby ho firefox nenasel a pote ho spust, mel by se zeptat jaky profil chces ted pouzivat. Az si vyberes ten spravny, tak muzes ten puvodni zkopirovat zpet.
EDIT: Tak ted jsem jeste na nejakym neoficialnim webu nasel ze by misto firefox.exe -profilemanager mohlo jit firefox.exe -p ale to mi taky nejde.
EDIT2: Tak uz mi taky jde oboje, nekde zustal vyset FF kdyz jsem to zkousel. :oops:
Spusť firefox s parametrem -p
Ale nejdřív musíš vypnout všechny okna prohlížeče, jinak to nejede :).
Me to teda pod widlema de.
a bezproblemu mi to tak fucka (mam nahozenyho firefoxe + DP, takze sem pro jistotu dal kazdymu jinej profil).Kód:firefox.exe -P test
Jo, to P je velky, nevim estli to ma vyznam, ale nasel sem to s velkym v manualu. profilemanager mi ovsem fungoval taky.
Funguje -p i -profilemanager přičemž ten parametr není case sensitive. Jediná podmínka je vypnout FF.
V Linuxe male p nefunguje, ostatne ano. A funguje to aj ked bezi Firefox.