Zdravim,
mam na svych pametech z winfastu gr3ti500 tohle:
EM658160TS-4
G050110RCU144.II
EtronTech
Co z toho vyctete?
Printable View
Zdravim,
mam na svych pametech z winfastu gr3ti500 tohle:
EM658160TS-4
G050110RCU144.II
EtronTech
Co z toho vyctete?
ze to jsou 4ns Etrontechy :lol: ale to vycte asi kazdy :)
nechces ji prodat? ;)
a neco vic by tam nebylo?
hmm, prodat? vzdyt na trhu neni nic lepsiho!! :-)
zatim ne (tento mesic), ale pocitam, ze tak do 2 mesicu pujde ode mne... informativne, kolik bys za ni dal?
all: nic vic mi nereknete?
co podstatnejsiho chces ohledne pameti vedet.... ;)Citace:
Původně odeslal Grizzzzly
jinak za 2 mes uz bude pozde ;)
tak podstatnejsiho asi nic :-)))Citace:
Původně odeslal jedik
vsak ja ti ji nenutim :-)))
co bys chtěl ještě vědět?? že jso to ettrontechy to víš a že 4 ns to víš taky...
no ještě snad tipuju že pujdou tak na 570
mam je tadyk a max mi davaji 585(ale s Vmem modem) jinak 530Fklidku...i bez chlazeniCitace:
Původně odeslal joXerus
chmm, nevim, cim to, ale s trochou moddu 580 bez dropoutu ( Xisle, 3dm2k1 ) a mam pocit, ze zaloha tam jeste je....
to, co z toho vyctete vsichni vim taky, ptam se, jaky je treba system znaceni, kde/kdy/kym vyrobeno etc...
tak to vubec....
to je na druhe strane pamětí...to musiš vlnou sundat....
nebo zprasit pajkou ;D
ja by som vyuzil prilezitost a opytal sa co znamena na pametiach mojej G2Ti
Samsung 151
S5442381-4
dakujem
opet to stejne - 4ns Samgung pameti. Nic podstatnejsiho z toho nevyctes. (nejspis ;D)Citace:
Původně odeslal alanc
a podpis autora opět na spodni straně ;D
Sakra, ja mam taky Etrontechy 4 ns. a vymacknu z nich max. 552. Jak to?
jak je chladis?
Stribrna pasta a pasivy, co uz tam byly. Ale pameti jsou studeny, myslim, ze teplo neni problem.
to je tak optimum na 4ns
prosimte ty uz mlc... ty tvoje vykriky mi fakt vyrazi dech...Citace:
Původně odeslal joXerus
kdyz moje ramky chodi v poho na 580 a jeho stejny ramky chodi s bidou na 550 tak je to trochu rozdil, ne??
Huvi ma Leadteka, na pametech pasivy nema a da 280/560 (ty pameti by mu sly asi jeste vejs). Ja mam max. 250/552 nebo 260/542, event. 265/535 bez chyb, ale to uz neni rock stable. Pameti mame oba Etrontech 4 ns.
V teplu problem neni, tak jaktoze z toho nevymacknu vic?
Marek.Sedlar nekde psal, ze O/C je zavisly i na kvalite zdroje. Je fakt, ze ja mam Eurocase. Tak ja nevim. Ale zase kupovat novej zdroj kvuli 30 MHz je asi blbost.
mozna slaby zdroj, mozna spatna frekvence AGP...
ja mam 360W fotra, a tech 260/580 delam pri defaultu procesoru - AGP 66MHz
btw: vidim, ze mas CDRW 52x od liteonu... jak ji hodnotis? je hlucna? MOC hlucna?
Jeste jsem tam neco pripsal.
Procak mam na defaultu, takze AGP taky, co se tyce kmitoctu. U napajeni jsem zkousel i 1,8 V a nic. Prepnuti na AGP 2x na to vliv nema.
tak to uz netusim....
Zdroj mam 300W Eurocase.
To vis, ze 52x otacky uz jsou slyset, ale nepripada mi hlucnejsi nez Toshiba 1612. Zaroven je ale o neco hlasitejsi nez ten Pioneer.
S tim zdrojem by to melo byt tak, ze kvalitnejsi zdroj dava presnejsi napeti. Krome toho, 300W nic extra zdroj = 250W kvalitni zdroj.
Takze mozna to bude tim. Ale problemy s kompem nemam, tak se mi ho nechce kupovat jen kvuli grafarne. Navic s nejistym predpokladanym vysledkem.
tak zkus ten zdroj nekde pujcit...
jo, a cim taktujes? kolega (MrFann) mel problem s tim, ze taktoval powerstripem, a v detonatorech mohl pridat jeste asi 10mhz.... ale i tak ma slabsi kousek, na to, ze je to leadtek... slysis MrFanne? jaky mas aktualni vysledky?
2 CDRW - diky