nevite z jakeho auta by byla nejlepsi nadobka k vodnimu chlazeni a jaka by se nejvic hodila? (z ostrikovacu,...nevim)
Printable View
nevite z jakeho auta by byla nejlepsi nadobka k vodnimu chlazeni a jaka by se nejvic hodila? (z ostrikovacu,...nevim)
No, z jakeho auta nadobku ti neporadim, ale co jsem videl, tak nejlepsi reservoiry na vodnika jsou palivove nadrzky do leteckych modelu. Fakt super. A stojej okolo 150,-.
vidis to me nenapadlo :-) pujdu to omrknout 8)
No to záleží, jekej objem by to mělo mít? Určitě bych doporučoval něco z plastu.
neco malyho do kejsu, max. kolem 1-2 litru, ale muze byt i mensi 8)
Byl jsi omrknout ty letecký nádržky?
jeste ne, jsem nachlazeny, ale bude to prvni co udelam :wink:
tak jsem se shanel, zatim aspon telefonicky, po tech palivovych nadrzkach a zjistil jsem ze to maji v Brne v OD Vagner v modelarstvi, max. velikosti maji 280ml, a je to hranaty, a ma to vstup i vystup, protoze ty nadrze byvaji tlakovany cerpadlem, ale ten v/v ma prumer pry jen 3mm coz je dost malo, ale snad by to slo rozsirit - pristi tyden to pujdu omrknout "LIVE" a hodim zase info..
Rozsirit to jde v pohode, akorat davej bacha, az budes cokoliv spojovat s tou nadrzkou, tak aby to byl spoj mechanicky pevny a tesny. Vsechny ty nadrzky jsou delany z polyetylenu, a ten se blbe lepi. Nejlepsi je to svarovat, ale kdo ma doma svarecku polyetylenu...
no obyc pajkou to asi nepujde :roll: kdyz jsem ji spojoval plasty tak ten spoj byl hodne krehky
Heh nadoba. S tym ja problem nemam mam 10litrove vedro a to mi staci. ;D
Uriznout kus jaklu a zadeklovat plexisklem.
zatím nejlehčí a nejlevnější řešení na jaký jsem přišel www.sweb.cz/erty
se kukněte na kolonku nádržka
Já jsem teď použil takovou průhlednou pixlu od bramborovýho salátu ;D
hehe, mam totez ... cca 10*10*10cm ...nadhera... muze se to davat i do mikrovlnky a zmakne to i -50°C ;D az to podsvitim, to bude maso... 8)Citace:
Původně odeslal Marty