Co s filmem na DVD-RAM v UDF? - VYŘEŠENO
Možná se to tady už řešilo (ale nenašel jsem to, nebo jsem nepochopil, že se to řešilo ;D ). Teď jsem dostal od kolegy na DVD-RAM mediu film nahranej z televize. Šoupnul jsem to do mechaniky (viz. podpis) a nastalo první překvapení, místo obvyklé složky VIDEO_TS, ve které jsou soubory jako VIDEO_TS.IFO, VIDEO_TS.VOB, VTS_01_x.VOB se mi ukázala složka DVD_RTAV, ve které byli jen tři soubory VR_MANGR.BUP, VR_MANGR.IFO, VR_MOVIE.VRO.
Toto mě dost šokovalo. Nicméně jsem vyzval PowerDVD aby se pochlapil a přehrál mi to. Kupodivu PowerDVD nezaváhal a film přehrál => takže pohoda.
Jenže:
Co s tímhle mám udělat? Když bych si chtěl tento film nějak "nechat" jako běžný DVDčko, co s tím mám dělat. Mám to nějak grabnout (DVD Decrypter utrpěl šok z toho, že nevidí složku VIDEO_TS a zkolaboval), nebo to mám jen takhle jak to je vypálit na jiné médium (třeba DVD-R)? Nebo co s tím? Aby to pak bylo zase přehratelný (a to jak v PC, tak ve stolních přehrávačích).
Jo ještě jsem zapomněl uvést, že to bylo nahraný na nějakém stolním recorderu Panasonic (myslím).
Tak mi prosím poraďte a zasvěťte neznalého....
Dík