Ahoj, nevíte někdo o serveru pro WinXP, kde pustím php, ftp, proxy, mail server a pojede mi i mysql? Jde mi o to, abych nemusel požívat několik programů, ale stačil by jeden. Díkec
Printable View
Ahoj, nevíte někdo o serveru pro WinXP, kde pustím php, ftp, proxy, mail server a pojede mi i mysql? Jde mi o to, abych nemusel požívat několik programů, ale stačil by jeden. Díkec
Otázkou spíše bude na jaké mašině bys něco tak divokého rozjel...
no, jde mi o domácí testování skriptů + sdílení připojení na net a pro souseda a kámoše na vniřní síti chci ftp. Teď to mám jako Apache+Proxyplus+TYPSoft FTP server.
Takže si myslím, že s hardwarem problém nebude.
Až si ještě spustíš SQL server, tak s volnými prostředky končíš... :wink:Citace:
Původně odeslal Mili
Jinak nevím, o nějakém komplexním programu jsem neslyšel.
Nic takovyho neexistuje.
Btw na takovej server je imho 100x lepsi linux a ne widle, ktery ti se svym gui sezerou vetsinu ramky...
Mam na compu nainstalovanej Apache + PHP + MySQL a jediný, co to žere, když to nic nedělá, je RAM. Ještě mi běží Winroute. Nějakýho radikálního zpomalení sem si nevšimnul, ono to tak žhavý zase nebude, když se ty aplikace většinu času flákaj.
Zase tak tragicky to neni, dobre nLitem oriznuty wokna zraly po naberu cca 50MB. Ze je ale Linux lepsi, o tom zadna.Citace:
Původně odeslal Marty
Jestli to ma jen na zkouseni skriptu tak to snad tak hrozne nebude. Protoze mu to tam v podstate jen bude bezet bez zatizeni pocitanim, nebo ne ?
Teď má vše spuštěný a běhá to bez problémů, jen jsem chtěl vědět, jestli nejni nějakej soft, kterej je na všechno