Mate niekto skusenosti s tymito pamatami? Cena je prijatelna, asi o 500 korun vyssia nez u obycajnych 400. Len som skoro nic nezistil, co maju za chipy a pod...
Printable View
Mate niekto skusenosti s tymito pamatami? Cena je prijatelna, asi o 500 korun vyssia nez u obycajnych 400. Len som skoro nic nezistil, co maju za chipy a pod...
No aka trefa aj ja som chcel zalozit tento dred cital som na xtreme fore ze vraj maju Samsung TCCD chipy tak asi budu dobre za lacny peniaz len treba niekoho kto ich ma fyzicky ;D a potvrdi to :?:
Myslim ze ich maju v Ageme v BA
No ved prave ze ich maju v Ageme a uvazujem o jednej..popripade o 2-och :-)
Ja tiez ;DCitace:
Původně odeslal Mtex
Tak za tu cenu pochybujem za maju TCCD, inac agem oj*bava ze maju CL2,5 na stranke vyrobcu pisu CL3. tiez by som rad vedel co dokazu, lebo cena je super.
Mal som tu smolu ze som ich mal vcera doma a je to bieda
Na Epox 9npa+ ultra, winchester 3000+,
nesli viac ako 230Mhz 3-4-4-8 2,9V a co je podstatne len pri delicke 1:1.
Inu delicku zvladali tak okolo 200Mhz. Takze to TCCD isto niesu.
To akoze nezvladli ani garantovanych 250Mhz??? Potom to je pekny oj*b. :evil:Citace:
Původně odeslal Python4
tiez by som chcel pocut nejaky nazor, chcem svoju predat a kutit z AGEMU, inac uz neraz sa mi stalo ze v cenniku maju tak a predavaju celkom nieco ine... :evil:
Presne tak nezvladli ani 250Mhz a su to cl3 nie 2,5 ako pise agem.
Cipy su nejake Apacer am3a5608frt-3b.
Takze som ich vratil a beriem A-Data 500 su drahsie ale aspon pojdu minimalne podla specifikacie.
Sakra to si ma moc nepotesil, lebo ja uz mam predane tie svoje ramky ...druhe pc v podpise a chcem objednat tie Apacery ...
ianak idu pri 400Mhz aspon 2-3-3-5 ...?
Mal som ich doma asi 6 hodin a ako som pisal na mojej epoxe nesli s delickou inou ako 1:1 na viac ako 212MHz pri casovani 2,5-4-4-8. Ja som potreboval aby sli aspon 240 a to nedali ani s cl3 a pritom na obale maju napisane "REAL 500" :lol:
Ak mas moznost vyskusat a ked nepojdu vratit, tak skus ak nie tak by som to neriskoval.
Tak to potom radsej kupim nejake A-DATY 400 1GB a bude... no skoda...tie Apacery sa zdali byt dobre cena/frekvencia :?
ak chces kupovat nejake 400ky tak z vlastnej skusenosti doporucujem Geily... v alfacompe cena okolo 2800/1GB a moje maju pravdepodobne (podla vysledkov a fotiek UTT cipy .. momentalne davaju 480mhz 3-4-4-8)Citace:
Původně odeslal Mtex
2tomase: to znie zaujimavo, ak mozes daj link na Alfacomp, lebo ja to nepoznam... :oops:
:cry: :cry: :cry: <:( .. www.alfacomp.cz ??Citace:
Původně odeslal Mtex
EDIT .. inak ich teraz aj tak nemaju, pretoze tie s UTT som kupil ja :)
janko_hrasko > trosku OT, ale mozes odfotit cipy plz? bez sundania chladica, iba odfot spodnu hranu, ze ako vyzeraju tie dva pruzky, resp. na kolko sa ti ich podarilo dostat?Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
cisla teraz neviem, ale tie cipy su zrejme ony. Nejake ich vysledky? sorry za OT ale mozno to bude niekoho zaujimat ze existuju skutocne lacne pamate na velmi vysokej urovni...Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
A co tak skusit Twinmos speed premium 3200 alebo 3500 to su vesetko pamete s winbond UTT cipmi alebo new BH 5, ked mas dobru dosku co im prikuri tak idu aj na 240-250 pri CL 2-2-2-5 ;D
pozri tento dred
http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=49229
No prave zohnat tieto pamete ktore maju prave aspon CH, a nieto este BH-5 je dost tazke.
Hoj, to jako, já mám taky ty geily...uplne stejne bodiky jak jsi naoftil takove stribrne, jako na fotce...ale_ nechcteji mi vzit casovani horsi nez CL2,5 (2,5-3-3-6 daji 215) ale CL3 ani nenabehnou GRRRR jsem se tesil kolik na CL3 pujdou ale ony nic, co s tim?...Pises ze ti pekne behaji...jestli jsou to teda UTT, pak maji rady vyssi casovani?
no tak ne...ted jsem se hecnul a dal jsem 3-4-4-8 a 220...po nekolika skundach chyba v memtestu :-(( U=2,79V
Ted je testuju na 2,5-3-3-6 na 218MHz 2,79V (vic mi neda deska). Uvidim jestli to půjde.
Jinak nej vysledek mam 215 2,5-3-3-6 na 2,49V (coz je i pod jejich specifikaci, ale jedou...
Jeste, jak mi dorazi disk z opravy, tak pozkousim kolik pujde 2-4-4....Ale to asi stejne vyjde nastejno...jestli bude o 10Mhz vic nebo lepsi casovani...a kolik do nich davate napeti? Ja jaksi nevim, treba na 2,9 by jely vic...deska mi zvladne 240FSB....mozna vic...ale kdyby to tak zvladly i pameti :-/
Jednou jsem si flashnul BIOS nejnovejsi a to mi to nechtelo vzit procesor AXP1800+ (nechapal jsem), byl jsem rad jak jsem to nejak osefoval zpatky ten stary BIOS...jaky doporucujete BIOS na NF7 1.0?
Trochu sa mi to zda divne ze apacer nejde tak ako ma ???
Ja mam sice len 256 cl2 333Mhz ale nemam problem pri pôvodnom casovani rozchodit na 398 Mhz. Pri zmene CL na 3 mi isli okolo 440Mhz.
Vase skusenosti ma neodradili od tejto RAM.
Citace:
Původně odeslal Mtex
Ber radsi A-DATA Vitesta 2x512MB 500.Ty jsou hodne dobry...Taky do nich jdu.