jak poznam kde je faze na konektoru z vykuchanyho zdroje?
je tam dost ruznych znacek...
zem u vyvodniho kabelu z adapteru (traficka) je vnejsi - stinici kabel?
vsechno zapojeni pak necham este zkontrolovat od silnoproudare ale poradte pls...
Printable View
jak poznam kde je faze na konektoru z vykuchanyho zdroje?
je tam dost ruznych znacek...
zem u vyvodniho kabelu z adapteru (traficka) je vnejsi - stinici kabel?
vsechno zapojeni pak necham este zkontrolovat od silnoproudare ale poradte pls...
Podla standartnych farieb vodicov
Faza - hnedy alebo cierny
Nulak - modry
Ochranny vodic - zlto/zeleny
Toto som musel citat viac-krat, ale pochopil som (no disrespect). V podstate je to vec vyrobcu, 100% to neplati. Staci ale rozkodovat jednu znacku na traficku a potom je to jednoduche ako facka.Citace:
Původně odeslal check
http://poki.webzdarma.cz/znacka.gif
znaci, ze vnutorny vodic je +, vonkajsi je - Pozor, toto plati pre situaciu na vstupnom/vystupnom konektore !!
no s tim konektorem se to mysli tak ze tam na tom nejsou zadny draty, jenom samotny konektor, nikde zadna barva
potrebuju zjistit ktery kolik je faze, konektor vypada jako norm zasuvka, tzn ze ochrany vodic ja nahore uprostred a pod nim sou nalevo a napravo po 1 koliku, a ja potrebuju zjsitit ktery z tech dvou je faze a nulak
ten konekto uvidis kdyz si v zadu na pc oddelas napajeci akbel - presne on
s tim vyvodnim kabelem mas zrejme pravdu, kabel tak i vypada a vetracek se na tom nakonec toci, takze dobry
Vlavo :wink:Citace:
Původně odeslal check
Proboha :-o
Radši si to změř !!!
Ja se nemuzu zbavit dojmu, ze bys to mozna mel nechat tomu silnoproudari cely udelat... Nebo te to zabije :eek:
hotovo zapojeni udelano tak jak ma funguje nejiskri a nezabiji :)