Ked prava ruka nevie co robi lava
Subjektom narazam na jeden nepekny jav ktory je mozne vidiet napr. tuto: http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=86511 . Uzivatel l0phreak sa spraval ako chrapun to uznavam. Moderator danej sekcie mISHA ho napomenul a varoval ze ak sa nezacne spravat ako sa patri bude potrestany. Normalny clovek by danu temu pokladal za uzatvorenou ale "nadclovek" administrator GABO sa k danej teme este musel vyjadrit a ukazat vsetkym aky on je king. Od administratora ocakavam ze dokaze riadit veci a rozhodovat o problemoch s chladnou hlavou, bez emocii, bez komplexov. Staci si precitat GABOv prispevok a minimalne o emociach sa da pochybovat. Kazdy ma pravo by nastvany. Ked som ale nastvany nevybijam si zlost na ludoch ale na mechu. mISHA je moderator danej sekcie a myslim ze si svoju "pracu" plni dobre. Alebo snad jeho rozhodnutia niesu dost dobre, lebo to tak vyzera ked ich treba "napravovat", alebo je tu ista osoba ktora ma pocit ze mu forum patri a moze si robit co chce? Este jedna vec GABO pouzil si frazu citujem: "Nas tu vobec...". Mozes mi vysvetlit ake nas? Zatial som clenom fora a aj keby sa moj a tvoj nazor na uzivatela l0phreak zhodovali, nepamatam si ze by som ti dal pravo hovorit v mojom mene takze nabuduce si taketo recicky odpusti.
Re: Ked prava ruka nevie co robi lava
Citace:
"Nas tu vobec...". Mozes mi vysvetlit ake nas?
Uprimne, taky ne zrovna vzdycky uplne souhlasim s tim co nejakej mod nebo administrator udela. Respektive jak to udela *wawes to mISHA*.
K tomu nas. Pokud jsi se registroval tady na foru a prispivas do nej, pak to znamena ze souhlasis s jeho pravidlama. A mezi ty pravidla patri i urcity zpusob vyjadrovani a chovani. l0phreak ty pravidla porusil. To nas vyjadruje proste fakt, ze komunita lidi kolem fora nema zajem o vulgarni prispevky, OT, atd. Pokud s tim nas nesouhlasis, bylo by spis namiste iniciovat zmenu pravidel. Flame admina je tady malinko mimo misu.
Citace:
Původně odeslal hr
Subjektom narazam na jeden nepekny jav ktory je mozne vidiet napr. tuto:
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=86511 . Uzivatel l0phreak sa spraval ako chrapun to uznavam. Moderator danej sekcie mISHA ho napomenul a varoval ze ak sa nezacne spravat ako sa patri bude potrestany. Normalny clovek by danu temu pokladal za uzatvorenou ale "nadclovek" administrator GABO sa k danej teme este musel vyjadrit a ukazat vsetkym aky on je king. Od administratora ocakavam ze dokaze riadit veci a rozhodovat o problemoch s chladnou hlavou, bez emocii, bez komplexov. Staci si precitat GABOv prispevok a minimalne o emociach sa da pochybovat. Kazdy ma pravo by nastvany. Ked som ale nastvany nevybijam si zlost na ludoch ale na mechu. mISHA je moderator danej sekcie a myslim ze si svoju "pracu" plni dobre. Alebo snad jeho rozhodnutia niesu dost dobre, lebo to tak vyzera ked ich treba "napravovat", alebo je tu ista osoba ktora ma pocit ze mu forum patri a moze si robit co chce? Este jedna vec GABO pouzil si frazu citujem: "Nas tu vobec...". Mozes mi vysvetlit ake nas? Zatial som clenom fora a aj keby sa moj a tvoj nazor na uzivatela l0phreak zhodovali, nepamatam si ze by som ti dal pravo hovorit v mojom mene takze nabuduce si taketo recicky odpusti.
Citujem GABA
Ja to bez odozvy nenecham, takze uzivatel l0phreak sa moze tesit na nieco pekne. Nas tu vobec nezaujimaju tvoje nadavky, tvoj prijem, to ci si mozes, alebo nemozes dovolit dual core. Vela toho ohladom tvojho threadu povedal Deekay. Proste si to prehnal a reakciu mozes cakat do vecera.
Kde tam vidis nejake emocie ? :roll:
Nic v zlom , ale vzdy sa tu najdu ludia co sa pytaju , preco , naco zaco , pritom tu je tolko FAQ ze snad by si to uz aj niekto mohol citat, ale vzdy sa najde niekto co mu nieco nepasuje. Ja myslim , ze taketo veci nepotrebuju ziadnu diskusiu. Skor rovno LOCK :wink:
Citace:
Původně odeslal AjsTi
Citace:
Původně odeslal hr
Subjektom narazam na jeden nepekny jav ktory je mozne vidiet napr. tuto:
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=86511 . Uzivatel l0phreak sa spraval ako chrapun to uznavam. Moderator danej sekcie mISHA ho napomenul a varoval ze ak sa nezacne spravat ako sa patri bude potrestany. Normalny clovek by danu temu pokladal za uzatvorenou ale "nadclovek" administrator GABO sa k danej teme este musel vyjadrit a ukazat vsetkym aky on je king. Od administratora ocakavam ze dokaze riadit veci a rozhodovat o problemoch s chladnou hlavou, bez emocii, bez komplexov. Staci si precitat GABOv prispevok a minimalne o emociach sa da pochybovat. Kazdy ma pravo by nastvany. Ked som ale nastvany nevybijam si zlost na ludoch ale na mechu. mISHA je moderator danej sekcie a myslim ze si svoju "pracu" plni dobre. Alebo snad jeho rozhodnutia niesu dost dobre, lebo to tak vyzera ked ich treba "napravovat", alebo je tu ista osoba ktora ma pocit ze mu forum patri a moze si robit co chce? Este jedna vec GABO pouzil si frazu citujem: "Nas tu vobec...". Mozes mi vysvetlit ake nas? Zatial som clenom fora a aj keby sa moj a tvoj nazor na uzivatela l0phreak zhodovali, nepamatam si ze by som ti dal pravo hovorit v mojom mene takze nabuduce si taketo recicky odpusti.
Citujem GABA
Ja to bez odozvy nenecham, takze uzivatel l0phreak sa moze tesit na nieco pekne. Nas tu vobec nezaujimaju tvoje nadavky, tvoj prijem, to ci si mozes, alebo nemozes dovolit dual core. Vela toho ohladom tvojho threadu povedal Deekay. Proste si to prehnal a reakciu mozes cakat do vecera.
Kde tam vidis nejake emocie ? :roll:
Nic v zlom , ale vzdy sa tu najdu ludia co sa pytaju , preco , naco zaco , pritom tu je tolko FAQ ze snad by si to uz aj niekto mohol citat, ale vzdy sa najde niekto co mu nieco nepasuje. Ja myslim , ze taketo veci nepotrebuju ziadnu diskusiu. Skor rovno LOCK :wink:
Ja to bez odozvy nenecham, v preklade: l0phreak uz ma riadne stves ja som admin a letis. Spravny pristup by podla mna bol porusil si tieto pravidla a preto tento trest.
Citace:
Původně odeslal hr
Ja to bez odozvy nenecham, v preklade: l0phreak uz ma riadne stves ja som admin a letis. Spravny pristup by podla mna bol porusil si tieto pravidla a preto tento trest.
Sorry, ale nežereš to trochu moc?
Kolem Hulána probíhala mezi mody a adminy dostatečně demokratická diskuse jako kolem každého prudiče tady na fóru a jako každý takový dostal i trest s patřičným vyjádřením... toť vše a diskuse končí!!! :evil: