Mam prozbu nejde mi automaticky přihlásit při příští návštěvě ale všude kam chodim tam mi to funguje nevíte čim to je.
Printable View
Mam prozbu nejde mi automaticky přihlásit při příští návštěvě ale všude kam chodim tam mi to funguje nevíte čim to je.
vymaz cookies :)
Citace:
Původně odeslal Hynchenzo
To sem udělal.
Vymaz cache prehliadaca a cookies.
Vypni/zapni prehliadac.
pouzivej Firefox :D ;D
nepokousej osud. tady nejsi v mise! :roll:Citace:
Původně odeslal XPM
Ani to mi nepomohlo. :eek:Citace:
Původně odeslal XPM
Tak potom dost pochybujem, ze na inych forach ti to nerobi problemy...Citace:
Původně odeslal deglaser
Nesedis za nejakym proxacom alebo tak?
Vše co tady mi bilo poraděno sem udělal a pořád to samé, je mi divný že mi to děla jen tady.(Nevím proč bych si měl vymejšlet.)
Ja sa s tebou nehadam.
Ale sme naprosto standardne forum beziace na phpBB... a neviem, preco ti to nejde akurat u nas...
pouzivas nejaky soft FW?
pokud ano, tak tipuju, ze si pro domenu ocguru.cz zakazal prijimat cookies.
a nebo sem leze jinak nez pres 4um.ocguru.cz ...
fakt vam to tu nak blbne ...
kdyz se prihlasim a dam automaticke prihlaseni a prijdu znovu na stranku tak si to nepamatuje uzivatele (pise to vitejte guest) ale dole vidim svou pritomnost.
v ostatnich forech phpBB mi to jede bez problemu.
pouzivam firefox
no tak to bych rekl, ze je problem na tve strane. ja pouzivam firefox a operu a ani v jednom neni problem.
Mas nastavenou vyjimku cookie? FireFox lives on my PC.
ja mam ten isty problem a ked som sa teraz prihlasil tak to bolo mozne az na druhy krat, to je zatial prvy krat co sa mi to stalo ???Citace:
Původně odeslal deglaser
jiny problem z prihlasenim(co se tyce techniky):: nejde mi prihlasit se z volbou prihlasit natrvalo ...
chyba je urcite na vasej strane pretoze viac ako 95% ludom to ide... zmazat cookies, prip. reinstal browseru.
Ono by stacilo pred postovanim citat (napr. to, co je na predoslej strane), ze...
to iste aj u mna, vsetky ostatne phpBB fora bez problemov, ale tu... ???Citace:
Původně odeslal deglaser
Mam ten stejny problem a pozivam Operu, jinde to nedela, jen tady. Drive to nedelalo myslim u presle adresy.