Hi all,
tak konecne su prazdniny a ostane mi cas na moju bednu. Ako vidiet z podpisu je to skor serverova bedna takze nic moc ale o to viac sa bude dat upravit na nejaku peknu bednicku ;D Skoda, ze ma len tri 5.25" zaslepky... Zatial som v nej v podstate nic nespravil akurat pridal do zadu jeden 5cm ventilator - bolo tam nan origo miesto. A do predu jeden 12cm SUNON ventilator, tiez nanho bola v predu priprava. Regulaovane su LM317T, ktore som tam este nenahodil, no regulatory su uz hotove, uz len pripjoit LEDku/ziarovku na signalizaciu... Dalej som si spravil tu vrchnu zaslepku s nickom, to som tu videl u jedneho uzivatela tak sa mi to zda celkom pekne :D Este za tu zaslepku nalepim plexi a pripevnim nan kruzku na pismenoO , G a B... Podsvietit by som to chcel bud 10cm modrou katodou, alebo UV a zvyraznovacom zafarbit vnutrajsie lemy pismen... Uvidime ako to bude svietit, musim kupit cez tyzden katody... Dalej som si spravil okno - bocnicu, este tam musim pridat ten lem musim ho kupit v garazi som nic nenasiel... :-) A samozrejme plexi ani to este nemam doma... Asi sa pytate, preco je take miesto hore nad tym oknom, ved som to tam este mohol zobrat z toho kusok... Ale je to trochu blba bedna co sa tohto tyka, je tam zdroj a je tam blbo umiestneny, ze keby tam spravim dieru tak tam uz nevlozim plexi - miesto by tam zostalo tak 2-3mm a to by bolo fakt tenke plexi :| Tak som to radsej spravil takto. Dalsi "mod" bol IDE kabel, je tam vidiet jednu hadicu :lol: To je IDE kabel, mam tu take hadice, brat ich raz kupil v mototechne, ze mu natlacim modre ziarovky a potom si to zavesil na auto, vyzeralo to pekne. Ostalo dost vela, tak, ze to pouzijem na moj komp, ta hadica je asi 1cm hruba a stena jedna ma tak 1.5mm je priesvitna modra. Odmeral som si teda dlzku podla IDE kabla a nechcel som tu hadicu narezavat, tak som si rozdelil zily IDE kabla a pretlacil cez tu hadicu bez toho, aby som ju rozrezaval... To nie je final verzia toho pretoze toto je len 40 zilovy IDE a ked budu nove creva tak tadial pretlacim 80 zilovy, tiez do vnutra hadice bud dam zvyraznovac a bude na to svietit UV katoda, alebo tam natiahnem LEDky nech to pekne svieti :) Este tak pre zaujimavost, vsetko by som chcel mat modre a UV reaktivne materialy, na klavesnici uz mam vsetky tri ledky vymenene za modre a aj na CDromke TEAC mam uz modru, este idem nahodit tie diody v bedni na HDD/Power za modre... Jo a na sietovke bola zelena, ktora svietila do vnutra sietovky, tam som si tiez hodil peknu modru :) To je zatial vsjo a tu je jedna fotka, po case spravim viac a uploadnem sem, ta prva je origo a tie ostatne su uz len photoimpactom upravene dla mna :lol: Jo aby som nezabudol budem tam mat jeden panel kde budu potaky na fany regulaciu a nemozu mi vytrcat z bedni kvoli tomu chodiacemu debilovei zelenemu tak som to poriesil tak, ze som pouzil staru ZIP mechaniku a ked ju otvorim vyskocia dvierka a za nimi sa vystrcia packy potenciometrov 8-) Este to mozno hodim do CDromky aby to chodilo automaticky po zatlaceni tlacitka, to este tiez doplnim fotky... A samozrejme to nastriekam nejakou peknou farbou rozmyslam o ciernej metalize alebo o striebornej alebo tmavej modrej metalize... A pojdu tam samozrejme nove creva a vsetko to musim mat hotove do 22. tohto mesiaca pretoze vtedy je lanka... Pojde tam MSI 875P + 2GB ECC RAM a nejaky Prescottik ak to vyjde :wink:
http://misokgb.szm.sk/bedna/bednicka2.jpg