-
LCD ACER AL1914 - 8ms
Zdravim. Mate nekdo zkusenosti s timto monitorem? Dnes jsem ho koupil, ma jednu zelenou tecku, ale to preziju. Co se mi vsak nelibi je, ze pri pohybu je obraz mirne rozostreny. Nemel by s takovou odezvou byt v poho nebo tomu porad nejak nerozumim ??? (mam na mysli odezvu)? Uz kdyz na plose hybu s kurzorem mysi, tak je rozostreny. Kdyz s tim pohybuji pomalu, tak poblikava. Mam radeona 9600xt a nastavene rozliseni 1280x1024 pri 75Hz.
-
Nejprve si neco o te odezve precti. Cisla jako 12 ms, 8ms, 4ms jsou marketingovy podvod. Nicmene tady na foru je toho dost, staci si to precist.
-
LCD ACER AL1914 - 8ms
Nemohlo by to byt i grafickou kartou a ovladači? Mam Radeona 9600xt 128MB od Sapphire
-
Mam Acera 1912 s udavanou odezvou myslim 16ms a vubec si nestezuju. Lehke rozostreni jen pri ryclem scrollovani textu. Vubec mi to nevadi ani si toho nevsimnu. Trosku me depta neustale automaticke ostreni. Jak jsem zjistil hodne to ovlivni ovladace graf. karty. Pred dvema tydny jsem dal nove a nedoostri se to opravdu jen vyjimecne.
-
LCD ACER AL1914 - 8ms
Aha. Dík za info. Já mám v plánu vyměnit grafiku, ale co se týče toho rozostření, tak známému, který má 17" Phillips, to dělá to samé. Jen možná o trochu méně. Takže tím pádem to "je v pořádku" :wink: Jen jsem měl dojem, že už to LCD v dnešní době nedělají a že jsem zas při mém štěstí narazil na špatný kus. :?
-
Ja som si predvčerom kúpil LCD ACER AL1715 s odozvoou 8ms a robí mi to to isté.