Mám teplotu 43 stupňů, při zátěži až 47. Je to moc? Jak vysoká může být teplota po přetaktování, aby to ještě bylo stabilní?
Printable View
Mám teplotu 43 stupňů, při zátěži až 47. Je to moc? Jak vysoká může být teplota po přetaktování, aby to ještě bylo stabilní?
To je normální teplota. Co se týče stability, taky muj předchozí Athlon XP 1700+ měl při zátěži 73 C a byl taky stabilní 8-)
takovy teploty nemusis vubec resit ;)Citace:
Původně odeslal Funda
jo jo leda ze by byla teplota tak o 20°C vyssi tak by si teprve se mel zajimat..Citace:
Původně odeslal rombo
takova teplota je v poho ja mam taky kolem 45 ;D
No mně třeba taktlej Duron 750 na 1150 padal při 50° :) tak jsem tam měl tak 40... ;)
Hehe no to bych si taky nechal libit takovou teplotu..:o) jelikoz mam blbej case, tak mam na svym Duronkovi kolem 60C...nekdy az 66( jako treba ted :lol:
Ale je stable..Uz setrim na novej Case...Chieftec :wink:
Já má netaktnutý D 950 a v klidu tam mám 36 a při zátěži 43 stupňů max. tak se moc nevzrušuj, zajímat se začni jak to přeleze 50 a jednat začni jak to přeleze 60 stupňů i když je fakt že XP 1700+ tuhne i při 52 ale Duron je celkem pohodovej.
Teploty mas este lepsie, ako by si mal mat ;D .
Ja mám na mojom durexe 1.0@1.1 v kľude 35 stupňov a pri max záťaži neprekročí 39 stupňov. 8) 8) 8)
A tornado v kejsi...Citace:
Původně odeslal djyoyo
No tak tyhle teploty jsou uplne vpoode ,me to spadlo az pri 70 C a to uz byl zahul ale ted mam vpohode taky tech 45-55 podle toho co delam ale pohybuje se to okolo tech 48 C
Mě Duron funguje asi tak do 70°, akorát Quake 3 Arena me padá už při 59°C. Používám Titan D5TB - potenciometrem snížený otáčky, takže když je zapomenu dát na původních 3200 a pustim si hru, tak je procesoru docela teplo.
podel toho jaky mas kůler jinak primereneeCitace:
Původně odeslal Funda
A když otevřu kejs a dveře na balkon tak má CPU i 23°C. Ale při takový zimne se nedá pařit ;D
To by moc hučalo... ;DCitace:
Původně odeslal Axel