sice vim ze se delaj alox ale to je neco jinyho. co se stane, kdyz nabarvim normalni barvou ve spreji zebra chladaku? muze to nejak vadit?
Printable View
sice vim ze se delaj alox ale to je neco jinyho. co se stane, kdyz nabarvim normalni barvou ve spreji zebra chladaku? muze to nejak vadit?
No myslim si že by to nějak moc vliv nemělo, trochu asi jo, ale typuju že ne moc výrazně. Co je to za chladič?
7000CU Zalman ;D
No tak zrovna tady u toho bych měl docela strach, ty žebra sou docela blízko u sebe. Zrovna na tomhle je to podlě mě docela nerealizovatelný.
může - zhorší se ti odvod tepla z chladiče do okolí, záleží na tom jakou použiješ barvu ( složení, tlouštka vrstvy) ale tipuju že tak o 5°C ti teplota stoupne určitěCitace:
Původně odeslal Vinc Black
protože většina barev nema uplne idealni tepelnou vodivost a teplo se bude muset předávat napřed z pasivu na barvu a az potom se bude odvadět do okolí
hlavně nelakuj spodek chladiče ktery se styka s CPU :roll:
hm prave taky si rikam kazdej stupinek dolu dobrej.. asi to budu muset vyresit jinak
no tak 5stupnu je trochu moc rekl bych tak 2, uz se to tady jednou resilo a doslo se k závěru že to je minimální, samozřejmě bude záležet na typu tý barvy, a tloušťce toho filmu no...
https://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31502
Cerna to neni, ale tmavej je dost :wink:
o tom vim, ale to se prave dela tim aloxem nebo jak se to mu nadavaCitace:
Původně odeslal Camill
jedinej problem je jak nabarvit zebrovani :wink:
Zkus vymontovat ten pasiv, zalepit poradne spodek a odnest to nekam do lakovny. Cerna barva je standard, leskla i matna. Co se tyce prestupu tepla, tam ty parametry urcite pujdou dolu, ale o kolik to si rozhodne netroufam hadat.
a co kdybych to nabarvil lihovou fixkou?
Hehe, tak to me nenapadlo ;DCitace:
Spousta lidi ma v podpise napsano neco jako 3000+/xxxxMhz Prime stable, ty si tam pak muzes napsat color stable :lol:
Funkci by to nemelo nijak ovlivnit, ale bude s tim silena prace. Ale jak jsem tak koukal na tvuj case, tak tohle ti asi moc nevadi. Takze go ahead 8-)
Lihovka funguje, ale časem to nějak "vyschne" a stírá se to pouhým dotykem.Citace:
dotyk moc nehrozi a ze bledne to mi taky nejak neva :-)Citace:
Původně odeslal Peca-on-line
No nevim, rozhodně ti to nedoporučuju, podle mě zbytečná práce. Lihovka je dobrá tak na zaretušování nějakejch škrábanců nebo fleků, ale na komplet náťer těžko.
tak jsem udelal pokus a nabarvil jsem jen hrany Zalmana, vypada to dobre..pak nekdy nahodim fotky
zkus se poptat v galvanovne, jaky dokazou udelat povrchovy upravy medi, treba tam bude mit neco pozadovanou barvu, dopad na vykon chladice bude velmi maly, pac ta vrstva je hoooodne tenka :-)
co resite :roll: kup si kena a sjed to.. jakou barvu? to uz si vyberes a vrstvu si das takovou, jakou budes chtit. a imho tou hustotou toho zebrovani ti z jedne strany nastriku vznikne moc pekny ukaz :-) az to budes mit, rozhodne hod fotky :wink:
jááááááááá bych dotoho nerypal!!!! určo ti to stoupne.. ale vo kolik ??? ....
http://vincblack2.wz.cz/soubory/fotk...lman-black.jpg
no neni to hezky... ;D
nie :) mozno keby si pouzil matnu farbu...
Mám být upřímný a nebo to chceš pochválit? :wink:Citace:
jak chces necham to na tobe :-)
jinak tahle fotka je spatna pokusim se udela nejkou lepci...
Nafot to bez blesku na dennom svetle a bielom podklade/obklade... :wink: