neviete rozmery GPU na Inno3D Tornado GeForce FX 5200 ? Lebo skladam si vodne chladenie a neviem aky kus medi potrebujem odrezat.
Printable View
neviete rozmery GPU na Inno3D Tornado GeForce FX 5200 ? Lebo skladam si vodne chladenie a neviem aky kus medi potrebujem odrezat.
rozmery ti nepovim, ale rekl bych ze na FX 5200 je vodnika skoda...Citace:
Původně odeslal Tanya
Nepostacil by vetsi pasivni chladic? Nektery FX5200 ho mivaly...
Moje 5200 v praci je inno s pasivem v otevreny skrini.Pasiv je vetsi,celkem rozpalenej,uprostred po chvilce neudrzim ruku v idlu,ale uchladi to i pri hrani q3a :-) Velikosti zabira asi 50% pcb po cele sirce a je 1 cm vysokej s takovym stromeckovym zebrovanim.Tzn kdyz tam prdnes pasiv treba z staryho celera,nakej velkej box atp a eventuelne to mirne podtaktujes,melo by to bejt ok.Jinak vodnika na todle je skoda,protoze cena WB je asi vyssi nez cena karty a ani s vysokem OC z toho nedostanes zadnej uspokojivej vykon.
proc by to mel mirne podtaktovat ? to uchladi v pohode i takCitace:
Původně odeslal Asmo
pasivne se dala chladit i GF4Ti, na tuhle kartu je vodnik vazne zbytecnost
Ale pokud diky vodnimu chlazeni omezi pruvan ve skrini (zruseni, podvoltovani vetraku) tak uz to zacne byt problem. I kdyz 5200 topi pomerne malo, tak to stejne bude potrebovat nejaky pohyb vzduchu, protoze jinak se upece (a kdyz se zachovji vetraky, tak komp bude hucet a vodni chlazeni je celkem knicemu).Citace:
Původně odeslal Lada Kolar
Pokud ma vodni chlazeni, tak by vetsina tepla mela odchazet vodou ven, pokud se nemylim. Pak grafika je vetsinou spis ke spodku skrine a kdyz uz na ni vyrobce ten pasiv da, musi pocitat s tim ze to ta grafika vydrzi ;D
mozno mas pravdu, ale kedze to uz staviam, tak dam chladit vodou toho co najviac. A lepsiu GK nemam tak musim chladit 5200. :wink:Citace:
rozmery ti nepovim, ale rekl bych ze na FX 5200 je vodnika skoda...
A bojim sa to taktovat lebo aj bez OC je ten pasiv horuci - neudrzim tam ruku viac ako 2-3 sekundy (a to mi nan zo spodu fuka 2 cm ventilator)