Tak teraz mi volal kolega ze je v Asbise, ale stale su neni serie AxxxB, ani ze nemaju JUIGB, ale ze je JUIHB, tak som povedal ze nech donesie, takze zajtra snad budem frcat konecne na Tb :D 8)
Printable View
Tak teraz mi volal kolega ze je v Asbise, ale stale su neni serie AxxxB, ani ze nemaju JUIGB, ale ze je JUIHB, tak som povedal ze nech donesie, takze zajtra snad budem frcat konecne na Tb :D 8)
zkus se podivat do vedlejsiho threadu:
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=10104
fuha tak to je parada, to sa zda lepsia seria jak JIUGB
tak uz ju tu mam vo firme, ale domov pridem az o jedenastej, takze zajtra budu vysledky... :D
Nahod je co nejdriv at vime jak na tom JUIHB jsou....
ale mam len TTVolcano7+... :roll:
Uvidime zajtra, uz sa neviem dockat ked dojdem domov ;)
TT Volcano 7+ LEN ????????????,
Sak ten to bez problemov uchladi aj brutalne pretaktovane...
Ja som mal kedysi AGOIU XP1800+ na 11 x 166 - 1826MHZ
a mal som to na strednych otackach v lete a teplota nesla cez 49 stupnov...
Ale zase musim uznat ze som mal pekny prievan v case....CHIEFTEC
Tak to tiez spravi svoje.Citace:
Původně odeslal DJSmart
Ja mam teraz otvorenu case, z nej vybrany zdroj a na nom polozeny 120 mm vetrak fukajuci dovnutra... :D
Preco na zdroji?? Nho lebo som cakal na ten novy proc, a vzdy musim davat dole zdroj, ked proc menim... ???
jukni o thread niz a budes chytresjsi:)Citace:
Původně odeslal salwator
Odskusam a potom sa ozvem 8) ;D
Takze len tak zatial predbezne vysledky: XP 2400+ bez zvysenia voltaze, teplota je mensia o 8 stupnov oproti Duronovi 1200 co tam bol este vcera. 8)
Absolutna parada, zajtra ho potrapim este viac a uvidime :o
parádička,asi je tady nová OC série :D !!!!!
:o :o tak to je mazec sakrys, dabelska serie :evil: 8)
Za chvilku ju mam, uz sa tesim 8) ;D ;D :wink:
JJ do tohohle du taky, ted sem byl v CHI a v pohode - ten typek mi donesl abych se mrknul jestli je to on... (a byl ;D :wink: )
Takze skoro celu noc som isiel na tych 2400+ /1980 MHz zhruba/ bez zvysenia voltaze.
Rano som hu este zvysoval az na nejakych 2100 MHz pri 1,675 ale to uz bolo trocha nestabilne, tak ho necham este chvilu na terajsej hodnote a potom ho este zvysim.
Inac teraz idem na 2020 MHz na 1,65 V. Teplota s TTV7+=43 stupnov pri plnej zatazi, Duron 1,2 mal 47 :D
Tak si prave teraz idem pre JIUHB tak sa straaaasne tesim a hned napisem co z toho dostanem. pre Kosicanof maju ho v DataCome a maju uz len posledne tri tak nevahajte a utekajte si pre jeden !!!! JOOOOO sa tesim jak male decko :)))
To ti verim, ja som na tom bol tak vcera... :oCitace:
JOOOOO sa tesim jak male decko :)))
sakra nechte toho ja si vcera objednal taky 1700+ Tb B0 ale nevim jaka serie mi prijde ???
Citace:
Původně odeslal salwator
Aj ja ho uz mam v masine asi 20 minut, a uz ide na 1.65V 12x166=2400+ t=39 idle, ale casom viac nielen t, :lol:
Jak to ze nevies jaka seria?? To je jak kocka v mechu ;DCitace:
Původně odeslal Kaspery
Kolega ked to vybavoval v Asbise tak ten manik pri pokladni, volal skladnikovi ze povedz mi vsetky serie, co tam mame.
Boli z neho uz zufaly
Tak to mam doma AXDA1700 JIUHB0251 XPWM a mam to na 2166MHz 166x13 (kvoli pametam) pri 1.75V! Tak som spokojny lebo som dosiahol to co som xcel ale viete ako to chodi :) taky overclocker niqdy neni spokojny. Mozno teraz uz by som xcel viac ale je to solidne si myslim takze sa nemam co stazovat.
Cox: Tak to je parada, ja by som ho tiez asi tolko nakrmil, ale mne ide max Vcore 1,7V ???
Zajtra ho nakrmim aspon timi 1,7V 8)
tak som predal svoj tbread A a bude B :) z asbisu.
Ale ti hovorim, treba tam tych skladnikov trocha potrapit, nech ti donesu taky, aky chces...Citace:
Původně odeslal cernobil