Keby som si napojil mobilnu klimatizaciu na PC, s tym , ze vzduch vychadzajuci by hned vchadzal do klimy, vznikol by nejaky principialny
problem?
Zaujima ma Vas nazor. :-)
Printable View
Keby som si napojil mobilnu klimatizaciu na PC, s tym , ze vzduch vychadzajuci by hned vchadzal do klimy, vznikol by nejaky principialny
problem?
Zaujima ma Vas nazor. :-)
Nikdy jse nic podobnyho nezkousel, ale z principu bych si daval pozor na 2 veci:Citace:
Původně odeslal kamo
- staticka elektrina
- vlhkost vzduchu vychazejiciho z klimatizace
Camill
- staticka elektrina
???
- vlhkost vzduchu vychazejiciho z klimatizace
hmm.. ved ta vlhkost je taka ista, ako vlhkost vzduchu v miestnosti, ci nie?
pokud vim tak z klimatizace rozhodne nebude vychazet prilis vlhci vzduch nez do nej vchazi, nehlede na to ze imho bude mozne si nastavit zda ma klima vysusovat..Citace:
Původně odeslal Camill
a statickou elektrinu bych jako problem nepovazoval. (pokud bude klima spojena s pc plastem tak vubec, v opacnem pripade (kovem) vse uzemnit a neresit.
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=45509&highlight=
rozhodne sa nic nestane-mam to oskusane
afaik klima vysusuje (bylo to v manualu od auta ... a vazne kdyz se vam mlzej okna tak to pomaha :) )
ja by som sa skorej bal toho ze tu klimu mozes "utahat", teda ak by si ju nechal chladit vnutrajsok PC co je kludne 150W tepla
nemozes ju utahat- vykon klimy je radove kilowatyCitace:
Původně odeslal MadCap
lenze tu kolega to nenapajal ako ty na "velku" klimu ale na nejaku prenosnu a tam by som si tym vykonom az taky isty nebol ;)
ja ano- moja klima je tiez prenosna(ja som ten kolega:-)Citace:
Původně odeslal MadCap
a moja klima bola este ta najmensia z moznych(dnes sa uz nevyrabu)
aha hmm :) no tak nic, uz som ticho :oops:
a ved nic :-)
ale je zbytocne napajat vstup klimy na vyfuk z PC a nechat kolovat dokolecka- okolity vzduch je chladnejsi ,nez ohriaty z PC- dosiahne sa nizsia teplota CPU
jenom malej dotaz (pardon, že vytahuju starý témata)
Mám možnost koupit levně venkovní jednotku klimatizace i s docela dlouhejma hadicema (trubky). Rád bych věděl, jaká by mohla být na konci trubek teplota.:?:
Ty asi moc nevis jak klima funguje,ze? Ti sem napisu definici nebo vysvetlim jak to fnuguje ale aby klima fungovala potrebujes vnitrni a venkovni jednotku plus chladivo ktery v okrhu bude behat a to nemluvim o tom za musis okruh vyvakuovat a naplnit presnou gramazi jinak ti to nebude fungovat...