Jedna se o nakupovani pres internet.
Pokud do toho nekdo vidite poradte mi prosim ktery presne zakon a paragraf se timto zabyva.
Diky MOC
Printable View
Jedna se o nakupovani pres internet.
Pokud do toho nekdo vidite poradte mi prosim ktery presne zakon a paragraf se timto zabyva.
Diky MOC
:arrow: MOVE
zak.c. 40/1964 Sb., obcansky zakonik, ve zneni pozdejsich predpisu: § 53 odst. 6
Chtel jsem se zeptat kde se tohle hleda? ty paragrafy apod.. Neco jako "Justicni google" :D
existuje nekolik programu s databazi pravnich predpisu - nejznamejsi je asi ASPI, Legsys a podobne. ale vetsinu veci stejne lovis v psane forme sbirky zakonu a hlavne v pameti
Diky moc za pomoc...a hlavne za bleskurychlost:)Citace:
Původně odeslal riksa
myslis jako nejakou offline databazi (CD) ci neco na netu?? Prave neco na netu by se hodilo.Citace:
Původně odeslal riksa
na CD samozrejme ;D ; netova databaze by asi jen tezko mela vychytavky jako offline verze (tzn. zneni VSECH pravnich predpisu ve VSECH verzich - treba takovy obcansky zakonik ma X desitek novel)Citace:
Původně odeslal Skodik
a co v případě že jsem si koupil hru co má unikátní sériové číslo, které mi zahlásí při registraci hry že je již používáno a tech support se k tomu nehlásí, že by to chtěl řešit, můžu chtít po obchodu u nás kde jsem to koupil chtít peníze? prý pokud se krabice rozbalí, tak to je prý pak už jenom klasická 30denní reklamace.