-
06/05 ntb dell vs hp
takze: dell inspiron 2200 (c m360,256,40,dvdrw,15) alebo hp zv6000 (sem 3000+,512,40,dvdrw,15,4 brightview) za tu istu cenu. chcem prakticke skusenosti alebo niekto kto mal v ruke ten alebo ten?? zaujma ma hlavne to zle co ste na nich nasli, nieco co stoji za to spomenut. viem ze parametrovo nie su take iste, hp daleko vykonejsi, ale neviem ako to je s amd cpu u ntb :?:
-
HP zv6000 je Pavilion. Pavilion sa na Slovensku nepredava, neplati nan u nas ani zaruka a ani ani sa neservisuju. Najblizsie zberne miesto je vo Viedni. Nevim ako to je u toho Dellu, ale toto HPcko by som kvoli nulovej podpore nebral. S AMD CPU u NTB je to asi takto: zeru viac -> abterka ti vydrzi menej a pritom aj dost pecu. Skoro ako P4 v NTB. Urcite by som siel do technologie Centrino. Neviem kolko do toho planujes investovat, ale skus si pozriet priamo ponuku HP tu. Ceny v poslednej dobe isli pekne dole, a tieto kusi zozenies aj lacnejsie. ;)
-
HP
mam hp nx 7000 a mozem potvrdit , ze centrino je dost dobre. mam 1.6 centrino a mam este pocitac 1,8 P4 a mozem povedat ze centrino slape lepsie. aspon to je moj laicky nazor.
-
e1: ja som v uk, takze zaruka a predaj v poho... len som nevedel ako to je s amd... no a berem ten dell, zda sa mi lepsie, aj ked celeron nie je to prave... :? a je nan aj medzinarodna 3y on site zaruka :-)