mam proste ve zvyku, kdyz jsem osloven ci napaden, odpovedet, tentokrat k tomuhle :roll:
Kdyz tahle kauza pred rokem vznikla, potrebovala v inkriminovane oblasti co nejvetsi publicitu. Proto jsem to sem tenkrat dal, byla nadeje, ze lze zachranit lidsky zivot. Protoze se v minulych dnech objevily nove, mozna rozhodujici skutecnosti a jsem presvedcen, ze si to vetsina lidi tady z minuleho roku pamatuje, usoudil jsem za vhodne o tom informovat. Nic vic.Citace:
Původně odeslal T613
Bylo to do 24 hodin, driv nez jsem se na to stihnul poprvy po postnuti podivat.Citace:
Původně odeslal mISHA
Dik za tip :). Tenkrat jsem o "motorkarich" nevedel, videl jsem ale, ze je treba nejak pomoct, tak jsem to dal na mista, kde jsem mel kontakt a kde jsem predpokladal lidi, co se aspon trochu koukaj kolem sebe a treba si nahodou nekdo nekde vsimne. Dnes tomu klukovi sotva nekdo jeste muze pomoct. Jde jen o to, usvedcit ty, co se na tom podileli a tady vidim minimalni nadeji, ze k tomu muze v soucasne dobe nekdo na tomhle foru nebo na "motorkarich" ucelne prispet; ma to jen informativni charakter.Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
Neco takoveho bych se stydel vyslovit.Citace:
Původně odeslal Marty
Neodesel jsem teatralne, odesel jsem se zduvodnenim. Nebyl jsem to ja, kdo se rozhodl, misto aby se nad sebou zamyslel, to nechat prerust v to, co nekdo zjevne povazuje za vhodne oznacit jako teatr. V tom mem dredu na rozloucenou je pouhych 4,3% prispevku mych vlastnich. Na forum jsem se vracet neminil, jeho soucasny styl vedeni je i nadale v prikrem rozpru s tim, abych to moh udelat s dobrym svedomim. Proc jsem sem prispevek vlozil, jsem uz vysvetlil.Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
V souladu s pravidly misy je ciste tvuj subjektivni nazor, ze moje zprava o pripadu pohresovaneho motocyklisty je offtopic, muj nazor to neni; otazka, proc ja se sem vracim, abych ja postoval offtopic, tudiz naprosto neni na miste.
Kdo chce psa bit, vzdycky hul si najde.Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
Howgh.