Nazdárek v blízké době chci kupovat nový monitor, chci se optat co na něj říkáte 8)
Myslím si co se týče parametrů v poměcu cena/obraz/vzhled
http://monitor.hei.co.kr/img01/pro_q910.jpg
Hyundai 19" ImageQuest Q910 stříbrný
Printable View
Nazdárek v blízké době chci kupovat nový monitor, chci se optat co na něj říkáte 8)
Myslím si co se týče parametrů v poměcu cena/obraz/vzhled
http://monitor.hei.co.kr/img01/pro_q910.jpg
Hyundai 19" ImageQuest Q910 stříbrný
jako bych se dival k sobe na stul ;DCitace:
Původně odeslal KaRlOs[C
cena 10/10
obraz 9/10 (hehe cekam az se ozvou rypalove)
vzhled 11/10
v prumeru mi to dava 10/10 ;D takze uz pro nej muzes utikat ;)
Taky si myslím za ty prach, a hlavně celý zbytek už mám v černo stříbrné barvě
Nechci už bílý monitor !!!!!
8)
cena 10/10
obraz 6/10
design 7/10 ale to je silne individualni....
strucne receno kvalita odpovida cene
Dee: poslimi nejaký link na testy ;)
elsi nechces bily tak co vim este iiyama dela neco s takovym modrym oramovanim (tatik ho ma doma ale typ si nepamatuju) a ten vypada taky cool ale ta cena zas tak cool neni :| a navic ma Diamondtron=hnusne linky pres obraz (boze ja si ne na nezvyknu a nezvyknu ;D )
No me se ten monitor jevi taky 11\10 zadny jiny CRT monitor nema tak pjeky design,,,Qalitu obrazu pospudit nemuzu na 19" ale kamos ma 17" a ten je uplne fklidku...Citace:
Původně odeslal DeeKay
taky premyslim, ze bych si koupil Hyundai Q910, ale rikam si jestli za ty penize neni lepsi LCD 15" napr. Neovo F215....ma docela malou odezvu 20ms.
Jsou LCD lepsi na oci nez CRT????
Hlavne bych rekl ze bude vyhodnejsi koupit F910 protože ma BNC konektory...Q910 je nema...
design nic moc, to ta ma stribrna 17 Q790 je mnohem peknejsi, kulatejsi a proste co sem moh srovnavat tak vypada lip 8)
takze je lepsi, teda az na tu velikost obrazovky, ale to je detail ;D
btw. mel bych jen jednu otazecku, otec si ted koupil Q910 a ma dost deformovany obraz, proste je to vyboulene smerem nahoru, fakt de videt napr. v excelu ze ty cary nejsou rovne ale zakulacene, a to docela huste, seridit to nijak nejde, de to nastavovat jen v horizontalnim smeru, je to na reklamacku?
nemam s reklamackama zadne zkusenosti a tahat zbytecne takhle velkou kravu tam a zpatky by se mi nechtelo
to zalezi jak se k tomu postavi prodavajici... a jakyho rozsahu to vybouleni jeCitace:
Původně odeslal UFo
Opravdu silně uvažuji otom, že asi vydržím a budu šetřit a že si na konci roku koupím nějaký LCD 17" nebo 18" pokud klesnou ceny...
Ale stejnak si nemyslím že ten monitor je tak špatný :?
Tohle je taky těžká volba, mám možnost prodat moji VM 454 a uvažuji buď o koupi nějaké kvalitnější (roz. EIZO T766) 19" , nebo mi jebne :lol: a ja si koupim tyhle dva monitory za stejnou price a bratr konecne bude mit dustojnejsi monitor ke sve sestavicce (identicka se mnou, vyjma GK: ATI 9100 a 60 GB disk) a tímto se ptám - nechcete někdo VM 454 za cenu cca 13200 6 měsíců stará, či EIZO F56 cena dohodou? Jenom ta cena za Q910 se mi zda podezrele nizka na tak pozitivni reakce..
Myslíš si že vše drahé musí být dobré ??? ;D
Mám v práci Q790 a stejnej problém. Když si pustím lištu ICQ, je krásně vidět v pravé části monitoru, jak je to ohnuté. Design 10/10, geometrie 5/10 a zbytek tak 7/10. Co taky chtít za tu cenu, že.Citace:
Původně odeslal UFo
jo tak me na te Q790 taky ujizdi pravy horni roh, je to uhnute asi o 2mm,
ale u te Q910 de o to, ze je cely obraz vybouleny, kdyz se divas na horni casti obrazovky napr. na linku v excelu mas pocit ze to neni lajna ale kruznice, rozdil bude oproti kraji asi tak 5mm
tak mi nekdo rikal, ze to muze byt grafikou, ale tomu bych moc neveril
kazdopadne tam muzu prubnout jinou grafarnu
Mam take Q910, v geometrii a konvergenci nemam problem. Jediny co by mohlo byt lepsi je ostrost obrazu po stranach. Ale dneska chci vyzkouset to servisni menu, jestli s tim pujde neco udelat.
Tak to mne zajima! Ja se srovna s*** s jednou firmou v HK kvuli monitoru AOC 7KLr. U nej byla totiz geometrie priserna!!!!!!! Mel jsem na stole 4 kusy (3x reklamace) a feschny byly zmrseny!!!! Podle zakona bych mel mit po 3. reklamaci pravo na vraceni penez, ale kdyz jsem jim ten monitor vratil s timhle verdiktem, rekli, ze to jeste jednou poslou do servisu na posouzeni s pozadavkem na dobropis. Ja myslim, ze je to uz jejich problem, jestli jim ten monitor zustane, protoze ja jsem to 3x reklamoval a tak mam narok na vraceni penez - takze jsem ze hry venku a mel bych dostat prachy! Ale tedka v podndeli to bude mesic, kdy jsem se o tom monitoru u nich vubec nic nedozvedel, takze na ne asi pristi ue´tery, pokud mi nevratej prachy zavolam COIku!!!!Citace:
Původně odeslal AQA
Sorry, ze jsem se tak vykecal, ale jenom jsem pridat svuj nazor na Z.K.U.R.V.E.N.Y AOC!!!!!!
No a az mi vratej ty penize, tak uvazuju o Huyndai Q790 a zajima me, jestli se tyhle neduhy daj doladit pres to serveisini menu. Jaky jsou v tom servisnim menu moznosti??
BTW: Jak se leze do toho menu? Staci pri zapnuti drzet OSD tlacitko?
Ja ho mam a tak ho nemuzu moc drbat, ale ma svy masařky :( ! Gdybych mel digitak tak ti vyfotim ty hruzy. Spis mam ale smulu na kousek...
Po treti reklamaci nebo po mesici mas ze zakona narok na okamzite vraceni penez.
V tom servisnim menu je par veci ktery nevim k cemu sou, pac se skoro nijak neprojevujou, nebo sem slepej. To rozostreni po stranach se mi zdalo trosku lepsi, kdyz sem posteloval V-FOCUS, ale zadnej zazrak. Chtelo by to k tomu nejakou dokumentaci a postup jak doladovat,aby clovek vedel co s cim souvisi.Nemate nekdo neco?
Jak se u Q910 dostanu do servis menu?
Mal som presne ten isty problem s Philipsom 107T50. Okamzite som ho dal na reklamacku. Zobrali ho bez akychkolvek reci a hned ho aj spravili, asi tak do tyzdna ale tak blbo ze sa krivil zase do opacnej strany ako predtym.. Tak som ho dal znovu reklamovat a vybral si iny.. :roll: Inac chybna bola asi cela seria lebo mal som objednane 3 monitory a vsetky boli rovnako "pokrivene"..Citace:
Původně odeslal UFo
Drzet tl. Menu pri zapinani monitoru a pak pustit. Pak je az do dalsiho vypnuti monitoru pristupny.Citace:
Původně odeslal lullu
mam ho taky...
Obraz 5/10
Design 8/10
Cena 10/10
Mam ho asi mesic a uz se mi kazi. Prvni vec co me nastvala je ze to neni PLOCHA OBRAZOVKA!!!!, je uplne obyc invar a plocha je jen vrchni vrstva skla. Odraz - hruza - odrazi se mi okraje monitoru, ja, diky tomu jak blbe je to udelany tak klidne i 2x.... Jeste p mesici co ho zapnu je dost citit... Nesplnuje normu TCO 99 ale jen 95. obraz je ostry, ale da se na nem okem chytit v 85 Hz frekvence (coz se mi treba na LG nestalo). Moire je jednim slovem hrozny!!! 1280*960 se neda pouzit protoze to moire se dokonce pohybuje, preliva jak vlnky... 1152*864*32@85Hz. Designove je dobry, a je hluboky jenom jako 17". Obcas se mi sam vypne, nebo jenom blikne obraz.... ach jo... ze ja si nepriplatil ty 3000 a bekoupil LG F900P. Zkusim to vymenit a doplatit si. Taky ma divny OSD... Pro rejpalky to zivim Matroxem G400. Cena odpovida kvalite..... Takze asi takovej ten Hyudai je.... Ale je zase lepsi nez AOC...
Nevi negdo co nastavovat-pokud to vubec jde, kdyz mi pravej horni roh ujizdi trochu dolu??