Mam malej problem obcas mi skoci do listy nejakej program a hned zase zmizi nevim co to je. Rad bych se ho zbavil.
Printable View
Mam malej problem obcas mi skoci do listy nejakej program a hned zase zmizi nevim co to je. Rad bych se ho zbavil.
no to je nadherny popis. uz presne vim, cim to je...
zkus si precist toto a dle toho postupovat http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=52946
no jestli vis cim to je tak porad ponevadc mam AVG NOD Ad-Aware i jinej prohlizec Firefox
ja uz jsem ti poradil. a ty programy, ktere si psal jsou jenom kapka v mori. btw vesteckou kouli nevlastnim!
Mit AVG a NOD dohromady je pekna volovina, zvlast pokud mas oba rezidentne, coz asi mas... MEl bys mit jen JEDEN rezident, nebo si budou "lezt do zeli"... AVG bych se s klidnym srdcem zbavil a pustil NOD...
Mimochodem a co takhle Task Manager, podivat se na bezici ulohy a proces? A co to znamena "obcas skoci do listy"?
A Ad-Aware je nic moc... Skus radsej spybot search&destroy, spy emergency alebo spyware doctor a poriadne si prekontroluj disk ci nemas nejaky spyware...
no, jestli to nod treba nekontroluje postu, to pak obcas skoci do listy ikonka ze tu postu stahuje...
Dobrá, zbav se ho.Citace:
Původně odeslal Rutuf
hmm ok tak dik za rady :roll:Citace:
Původně odeslal Tantalos
reinstalnu widle a nebudu to resit stejne se na to chystam uz dlouho 8-)
A to budes preinstalovavat OS vzdy ked ti zacne vyskakovat nejake okienko? Radsej si PC poriadne zabezpec proti spywarom a pod.
To jo, ale vzhledem k tomu, že je tam napsáno "NOD 32:Stahování" a pod tím ještě "E-mailová zpráva" tak to by snad poznala cvičená opice, že jde o NODa, ne? :wink:Citace:
Původně odeslal Umbro
no, ale vidis jakym stylem se vyjadruje pan rutuf, ne? takze ono s tou cvicenou opici... :-) *JOKE*Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
neboj se nod poznam a cvicenou opici si vyprosuju :wink:Citace:
Původně odeslal Umbro
PC mam relativne zabezpeceny az na firewall. Jen me zajimalo jestli nekdo nema stejnou zkusenost ze by vedel tod vse :-)
jakou zkusenost? ze mu tam bliknul nejaky program? clovece ty si asi spadl z visne, ne? nenapises nic konkretniho, pomalu se ti na to neda odpovedet a ty jeste pises o podobne zkusenosti? :roll:
Já bych ti klidně i pomohl, ale napiš něco o co se dá opřít!Citace:
Původně odeslal Rutuf
Programů co vyletí do lišty jsou mraky. Při startu to snad ani nepočítám. Od produktů M$ po milion dalších. Za běhu windows už toho tolik není, ale zase záleží na tom, co máš vlastně za verzi... ???
tak takhle to vypada
mam XP a z visne jsem nespadl :roll:
http://mujweb.cz/www/kvadr/lista.JPG
ten program problikne ani ne na pul vteriny
Zkus si nekde dehnat nejaky task manager s moznosti logovani, ale zadny me nenapada a ani nevim jestli nejaky je :)
trebas proces explorer zminovany v threadu o SPYWARE?
Zkusil bych hned několik věcí. První je klasický Prohlížeč událostí. Tam se vypisují všechny spouštěné externí úlohy. Především tě budou zajímat položky Aplikace a Systém. Dalším na řadě je běžná kontrola,čistka registru. Zkus si otevřít přes spustit msconfig, kde si projdi složku Po spuštění. Víc pak přes externí programy, ale pokud se v počítačích trochu pohybuješ, nemělo by ti dělat problémy najít toho nežádoucího parazita takto...
A co tak nainstalovat si ten firewall, ten zo zaciatku od teba chce aby si kazdu aplikaciu ktora sa spusta povolil alebo zakazal (aspon u kerio firewall to tak je) a tak ked sa ti ta aplikacia bude chciet spustit tak ti hned blikne okienko s povolenim a tam by uz mali byt nejaky info o nej.