Můžete mi někdo říct, konkrétně proč CPU XP2700FSB333 nejde do mí desky MSI KT3 Ultra a proč do MSI KT3 Ultra 2 jde? Tak rozdílný ty desky nejsou....
Printable View
Můžete mi někdo říct, konkrétně proč CPU XP2700FSB333 nejde do mí desky MSI KT3 Ultra a proč do MSI KT3 Ultra 2 jde? Tak rozdílný ty desky nejsou....
Tvoje problemy by som chcel mat ;D ;D ;D :wink:Citace:
Původně odeslal DVSystem
treba jeste nemaji novy BIOS, ale na KT333 by to melo valit :roll:Citace:
Původně odeslal DVSystem
taky jsem se docetl ze ma v BIOSu nastaveni voltaze jen od 1.725 - 1.85V a XP2700+ maji 1.65V, coz je ale asi blbost protoze tuhle voltaz maji vsechno TBredy :|
Já jsem už z toho magor. KT3Ultra 2 má akorát trochu jinej south brigePodpora USB2.0 a Blutoh). Jinak jsou ty desky stejný, ale výrobce mi tvrdí, že do mé desky ani náhodou.
A to ti píšou z podpory MSI nebo si to zkoušel?? Ono možná bude problém, že ho to samo nedokáže rozpoznat, ale když tam ručně nastavíš správný hodnoty, tak to pojede..
No je to tato vec: je dolezite aby tvoja doska naozaj vyuzila delicku 1/5. TO znamena pri 166 MHz standardne hodnoty AGP/PCI. Neviem presne ale prve KT3 velmi na 166 MHz FSB nechceli ist..proste aj po odomknuti neslo 166 MHz. Mozno prave tam bude chyba...neviem vsak ako je to u Ultra2...fakt neviem. Podla pravidiel by to vsak na KT3 fungovat rozhodne malo ...ma podporu delicky 1/5 (NB) problemom vsak moze byt pouzite PLL-IC ktore delicku 1/5 nemusi podporovat...prave aj tam moze bbyt problem..kto vie.
Sledujes nejake fora ohladom tvojej dosky?
Rek bych, ze ten procesor tam pujde, ale oficialne to podporu mit nebude.
KT3 ULTRA podporuje 166MHz FSB, delicka 1/5 "naskakuje" pri 152/153MHz. Moju dosku som rozbehal aj pri 190MHz.
KT3ULTRA a MT3ULTRA2 sa lisi len v southbridge (8233A/8235), ked dobre viem aj bios maju rovnaky. Podla mna to pojde ale neoficialne (asi ako Abit KT7A v1.0 a Athlon XP)
ten proc tam kazdopadne pujde, kdyz mas v biosu na nastaveni voltaze do procu AUTO, tak bych rek, ze mu da tech 1.65, i kdyz v biosu muzes nastavit min. 1.725, delic napeti na desce je klasicky, jako na jinych deskach, umi tedy nastavit napeti 1.1 (myslim) az 1.85V
BTW. nechapu MSI proc neudelaji bios s moznosti nastavit napeti mensi...
som vlastnikom kt3 ultra a pokial viem tak tato doska nema nikde v biose delicku 1/5. takze ak si tam das frekvenciu fsb 166 budes mat agp 83 a pci 41,5. no a este aj to napatie k tomu. nemyslim ze tam pojde a ak tak urcite nie na standardnej frekvencii. oficialne tam podla nich ide len 2100+
gremline, bohuzel s tebou nesouhlasim, 1/5 deleni MA
Delicku 1/5 nenastavujes v biose ale sa nastavi sama nad FSB 152MHz.Citace:
Původně odeslal gremlin
Podivej se na stáhnutí novejch BIOSU a na CPU podpuru. Officiálně tam jde 2600, ale už mám potvrzení od známýho z USA, že tam jde v pohodě i 2700. :-D :-D :-DCitace:
Původně odeslal gremlin
i am sorry.. :oops: