kde je najdu? nemuzu ty mrsky najit :)
Printable View
kde je najdu? nemuzu ty mrsky najit :)
Muzes je exportovat kdyz das v menu spravce zalozek ( myslim, ze to je manage Bookmarks ) tak tam mas moznost soubor> exportovat.
A ten soubor pro WinXP: disk:\Documents and Settings\nejaky uzivatel \Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\cisla a pismena.default\
a tam mas bookmarks.
A nebo jestli je vubec nevidis, tak zkus <CTRL>[B] :wink:
almanil: a muzu exportovat jen cast? nejak se mi to nedari...
ja to nikdy nezkousel, ale muzes zkusit tu cast co chces exportovat oznacit a pak dat exportovat ..Citace:
Původně odeslal Warlord
pripadne, ten exportovanej soubor je cisty html, tak ho otevrit v notepadu a umaznout to co tam nechces.
jo to sem zkousel s tim oznacovani, vyexportovalo to cele... asi to i cele naimportuu a pak smazu co nepotrebujuu, to bude imho nejjednodussiCitace:
Původně odeslal Marty
jj. Tak som to bol nútený robiť už tri krát a tiež sa mi zdá, že je to najjednoduchšie riešenie. V podstate sa mi to už aj vyplatilo, lebo mám niekoľko takto export súborov a zrovna v najstaršom som mal to, čo som zrovna nutne zháňal a v ostatných už dávno premazal.Citace:
Původně odeslal Warlord
Asi to nejde. Kdyztak muzes vse dat do jedne slozky a zbytek treba smazat, coz je jednodussi nez promazavat HTML. A bohuzel na to neni zatim ani zadny plugin ( jsou jen na same neprakticke veci ) . :?