Konečně jsou v ČR desky s NF3 a sckt 939 od DFI. Bohužel jsou poměrně drahé :( cca 2700 + DPH.
Jedná se o tuto desku, která je dobrým řešením pro ty, kteří si chtějí ponechat svoji VGA a přejít na socket 939.
Edit: Korekce hrubek
Printable View
Konečně jsou v ČR desky s NF3 a sckt 939 od DFI. Bohužel jsou poměrně drahé :( cca 2700 + DPH.
Jedná se o tuto desku, která je dobrým řešením pro ty, kteří si chtějí ponechat svoji VGA a přejít na socket 939.
Edit: Korekce hrubek
Ja ji hledal, ale nikde jsem nenasel kde se prodava. Jestli vis kde tak dej pls link. thx
Kterýkoliv prodejce DFICitace:
Původně odeslal tackleberry
Pokial mam dobre info (co mam :) ) tak hlavny dodavatel ich bude mat skladom az 10.7. Aktualne dnes som mal moznost zobrat poslednu :-)
Takze ji teda mas? Das se nejaky tvoje poznatky....?Citace:
Původně odeslal GABO
Dobra sprava , neni nutno grafiku novu kupovat. Uz sa i ten upragde zda blizsie.
Zatial ju nemam a z casovej tiesne ju testovat asi ani nebudem, momentalne mam toho dost..do 10.7 sa situacia mozna zmeni :wink:
2Ajsti: ano staci AGP :) a teraz uz mozes smelo kupovat.
Ja si pockam na tu recenziu a stejne aj pamete mi treba a cpu k tomu. Uvidime ako dopadne recenzia , aspon niekde na nete ak Ty by si nestihol.Citace:
Původně odeslal GABO
dneska si ji kamos donesl domu .. JEDINA v jihlave ..
Tak sup, sup testnout a poreferovat ;D ;DCitace:
Původně odeslal a_WerOOn
tak prvni zkusenost je s beta biosem .. nanajizdi do woken na jakoli nastaveni a samo dava HARD FSB.. treba po flash mu dal 435 :roll:
zalozene 14. květen 2005 11:29
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=83776
Zalozene driv a zamcene??? :roll: No kazdopadne mas uz ji ?Citace:
Původně odeslal Champion
Doporucujem najnovsi BIOS z 5.7 2005 ... viditelne mi zlepsil stabilitu pri vyssich HTT frekvenciach 300Mhz a viac...
ale stale pretrvava problem so zvysovanim napatia... default je podla MB 1,33V :?: ...a ma byt 1,4V u Winchestra ... vobec mi nefunguje polozka adjusting voltage (+0,1 az 0,7V) ...jedine VID voltage ide...ked dam 1,55V ide na 1,44V ... na 2,4Ghz to staci ...ale na viac nie.
Doska aj A64 3200Xp Venice su objednane a mal by som to mat v Pondelok-utorok 8-)
potom dam vediet co ako ..
dufam ze tie moje A-Daty 2x512/566Mhz pojdu bez problemov v dual
potom dam vediet co ako ..
tak co ? jaká jeCitace:
Původně odeslal Champion
Asi tak ti povim, ze za mou MSI neo 2 bych ji nedal ;DCitace:
Původně odeslal sid
Ale babraci mi zle objednali dosku namiesto Lanparty UT nF3 Ultra-DCitace:
Původně odeslal sid
mi priniesli DFI LanParty UT NF3 250Gb na soket 754.. ???
Takze musim este pockat pokial nepride ta spravna ..
Procesor som videl je to 3200Xp BP to znamena ze E3 :| ale co uz, dufam ze pojde aspon na 2700mhz
nakoniec som celu objdenavku stornoval a objednal som si z alzasoftu
3000XP Bp nonBox aj doskou
Zatial idem na orig.biose 330x7 pri 1,5V ramky na 166mhz (550mhz)
Cpumark99 282bodov a priepusnost 6700Mb/s co je naozaj dost malo :-(
maximalne som v biose nabotoval pri 2400Mhz a cez ClockGen som dosiahol 2560mhz --
cim flasujete bios ?
je nejaky program na flashovanie vo Windowse ?
Cez DOS ... program na flash pod win tam pokial sa nemylim nie jeCitace:
Původně odeslal Champion
Ale je - WinFlash, svoje bývalé DFI jsem tím flashoval pomalu každý den 2x. :wink:Citace:
Původně odeslal Mtex
2Champion:
Vykašli se na vysoký HTT a použij origoš multiplikátor a pomalu zvyšuj frekvenci. Nechej projet SuperPI 32M celé a nech jet Prime tak hodinu, pokud to bude OK, vyžeň to krapet víc.
Zatial mi islo o max Htt a priepusnost ...Citace:
Původně odeslal BeachKEN
da sa bios flasnut aj cez nTune ?
idem po maximalne frekvencie
pamate nastavene 1/1 na 200mhz (562mhz) dual
http://forum.nitranet.sk/download.php?id=195
a zatial dosiahnuta maximalny takt 9x280 2530mhz pri 1,45V
http://forum.nitranet.sk/download.php?id=196
Everest...citanie..7300Mb/s
............. zapis......3076Mb/s
.......cakacia doba 38.6 ns
Cpumark99 306
http://forum.nitranet.sk/files/cpumark99_306.jpg
2BeachKEN: Som to myslel tak, ze na dodavanom CD software na flash pod win nie je ...
2Champion tych 562Mhz mas aj stabilnych? Testoval si to aspon v SuperPi 32M alebo v Gold memory?
testoval som zatail v prime a vsetkych gamesoch ..U mna je lepsie ako prime Cs-Source ..Ked to nepadne a lebo nezamrzne v Cs tak to nepadne uz nikde ..Neviem preco ale je to tak ...Citace:
Původně odeslal Mtex
Flasoval som rozne biosy cez WinFlash a najviac sa mi pozdava asi posledny 711 ...