neviete nahodou niekto poradit ako umlcat ten skur**ny vetrak na procaku??? Stale huka a vobec sa nevypina.... :evil: . Powermanagment som skusal, ale nepomohol...
A na fora HP sa radsej ani nedivajte....udajne niesom sam v tomto srabe.... :roll:
Printable View
neviete nahodou niekto poradit ako umlcat ten skur**ny vetrak na procaku??? Stale huka a vobec sa nevypina.... :evil: . Powermanagment som skusal, ale nepomohol...
A na fora HP sa radsej ani nedivajte....udajne niesom sam v tomto srabe.... :roll:
no uz sa tesim na ten notebook, lebo dnes som ho dostal v robote :?
Ako je na tom s Biosom ??? Lebo viem ze PC HP maju len smiesny osekany bios a neviem ako sa dostat do nejakeho kompletneho alebo servisneho.
A co by si s tym BIOSom akoze chcel robit ???
Skuste brnknut na technicku podporu HP 02/6820-8080 (prepoji do CR), pripadne servis HP v BA: 02/5752-5752. :roll: Inac tie nx6110 sa predavaju najlepsie, kazdy druhy notas je z tejto rady.
no napr pri PC HP d330 micro tower je tam intel doska s 865 chpsetom a posranym HP biosom v ktorom sa neda skoro nic nastavit, pritom ked je original bios od intelu sa da aj coto potaktovat :-)
to stale nezodpoveda otazku co chces robit v biose toho notebooku ??? :roll:Citace:
Původně odeslal kju
Co je na to mnezrozumitelne ? Ked si zapnes domace PC kolko tam mas poloziek ??? Tiez len 10 jak na HP. Napriklad nastavenei casovanie (to bol len priklad) alebo nastavenie kolko ma pouzivat pamete pre grafiku.
Este jedna dolezita otazka ako nabootujem na tom retardovanom notebooku z CD??? Uz to tu skusam asi 15 minut a nic, uz aj take menu na vyber ze z coho chcem bootovat som zapol ale CD tam nie je iba disk, aky krasny vyber. HP notbook nikdy viac, dobre som vedel ze to bude k*k*tsky notebook.
2 e1: podporu mu odporucili aj na HP supporte ked som písal do HP, ale na to nebol čas => NTB som nemal ani den a hned išiel preč :mweheh: . Stará dobrá m700-vka zohnat tak do toho chasy použitelny MB s P-M, alebo AXP....
2 kju: Boot som zial neskusal, neporadim :-( . Zatial skoro vzdy mi pomohlo HP forum (thread "New nc6120 - Fan is always on" ako vidim je stále na popredných miestach :D )
Ty nemáš s ventilátorom problémy??
Som svojho času rozmýšlal nad vyrobením "redukcie" => konektor na FAN, príslušný odpor, konektor na MB...FAN by sa stále točíl, ale pomaly a potichu :roll: . Okrem tejto vady sa mi ten notebook velmi dizajnovo páči...chýba už len kovové telo...
zatial som ho mal zapnuty asi hodinu, cize vetrak som este neskumal a mam skor problem s Bootovanim CD a nechutnym obrazom na LCD.
Ked to porovnam s Asus (kupovanypre jednu znamu), Fujitsu siemens (maju dvaja kolegovia), starym HP (ma kolega) a novym HP s AMDckom (kamaratov ale uz mu ho ukradli :-( ) tak ma ten moj najstrasnejsi LCD a otrasny bios. A maju ho taky aj dalsie 3 tieto modely ktore mame v robote.
A este mi chyba IrDA :? aspon som ho zatial nenasiel.
s LCD som nemal problem, mne sa páčil. IrDA to nemá, ten mi tiež chýbalo (CX65 ho využije)...
Na BIOS som si už zvykol...v NTB je to humus... :roll:
ako LCD funguje ale ked ho porovnak s inym tak to je na urovnu 2rocneho AOC :-o
A inak vetrak mi ide v pohode ticho akurat ked som zapoj 3d mark tak sa rozhucal, ale teraz pocas instalacia updatov uplne klud tichucko a jemne teply zduch fuka z neho. Mas zapnutu regulaciu a vypnute stale fukanie ked je napojeny na adapter ?? Bios mas tiez novy ?
regulaciu som mal zapnutu, ale vobec sa nou neriadil....CPU dosiahol cca 43°C a zapol sa už navždy :evil: . S BIOSom som nebabral ( _(charoon)_ by nemal radost keby som dosiel reklamovat :lol: ), lebo to bol NTB na dalsi predaj...keby bol pre mna tak je to ina vec :wink: .Citace:
Původně odeslal kju
A skusal si kuknut nastavenie cez windows ?Citace:
Původně odeslal Vlado
jj, cez Win tam bola taka jednoduchá utilitka s asi 3-4 rôznymi možnosťami...nanešťastie však nefungovala :evil: . Na baterku to chodilo s tym zapnutym vetrakom cca 3hodiny, co pri 4Ah baterke neni nic moc....(Armada m700 da okolo 5hodin kancelarčiny)Citace:
Původně odeslal kju
Akoze mal som uz zopar NB, ale nevediet nabootovat s CDROM ... to uz clovek musi vediet. Mal som HP nx6110, nc 6120, nejake COMPAQi, IBM od t42,cez R radu az po e600, atd. To len pre obraz. S bootovanim nikde nebol problem. Pokial ide o BIOS, myslim ze to ma dostatocne nastavenia na to aby to nejaky "skuseny" uzivatel neposlal do kremikoveho neba pri machrovani ako vie taktovat napr.
Nuz cely problem v bootovani bol jednak v tom ze trebalo novy bios, novy firmware a nastavit tie bezpecnostne nastavenia cez Windows a nie cez Bios priamo, a uz som mal ponuku v menu aj Sietove bootovanie a aj CD ROM, cize nebola to moja chyba ale retardov z HP co nevedia nic spravit poriadne ani notebook.Citace:
Původně odeslal Hatatitla
kde se tyhle veci nastavuji ? nikde jsem to nenaselCitace:
Původně odeslal kju